perjantai 30. huhtikuuta 2010

Meillä on innokas leiskantekijä ;)

Nyt en ole saanut tehtyä itse mitään, sillä olen ollut nuhakuumeessa, niinkuin melkein koko perhe. Sen verran jaksan nyt että saan läppäri sylissä kirjoitettua tämän, sillä minulla on tähän blogaamiseen erittäin hyvä syy: Minun tyttöni halusi tehdä tänään ensimmäisen leiskansa :DD

Ja koska tyttö halusi että laitan kuvan leiskasta tänne, tässäpä olisi:


Minusta tämä leiska on tosi hieno ja huolella tehty! Varsinkin kun tämä on tytön ensimmäinen leiska ja ikää on vasta 6 vuotta :) 


Kuva on skannattu, en jaksanut kikkailla kameran kanssa ja onneksi tämä leiska mahtui skanneriin..

Tyttö halusi valita Page mapseista juuri tämän luonnoksen (marraskuu 2009 luonnokset) ja halusi valita juuri nämä paperit omista papereistaan. Lisäksi sellaiset muutokset piti kuulema tehdä, että kuva tulee pystyyn ja kukat kuvan ja journalingin kehykseksi. Sen verran minä autoin tyttöä, että mitattiin yhdessä paperit sopivan kokoisiksi jotta tyttö voi ne helpommin leikata siten että kaikki mahtuu tuohon 8½x11-kokoon, vedin viivat journaling lappuun ja kerroin missä kohtaa tulee väliviiva jotta sanan voi katkaista riviä vaihtaessa. Tyttöä jännitti kirjoittaa tekstiä (oli kuulema tärkeää että menee oikein kun isompana sitten vielä lukee tätä tekstiä) ja aluksi kirjoittaminen oli vaikeaa ja tämä näkyy tekstissä, mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan :) Kuinka moni 6-vee lukee ja kirjoittaa ihan itse! Tuo tyttö on ollut aina sellainen, että jos hän jotakin päättää oppia, ei hän lopeta ennen kuin on sen oppinut (vaikka sitten itkua vääntäen ja hammasta purren niinkuin meillä)eikä siinä auta estelyt. Näin tyttö oppi lukemaan ja kirjoittamaan juuri ennenkuin meni eskariin ;)

Kunhan tästä itse vähän paranen, pääsen postaamaan tuon oman leiskanikin tänne, se olisi enää otsikon kiinni liimaamista vaille valmis.. montakohan leiskaa tuo tyttö ennättää tekemään ennen kuin saan omani valmiiksi ;)

5 kommenttia:

 1. Ei ole omena kauas puusta pudonnut - todella hieno on tytön ensimmäinen leiska! Toivottavasti skräppäysinnostus jatkuu :)

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Vau!!!! Se on ihan hirmuisena ihana! ja voi että on kyllä tosiaan mahtavaa että tarinointikin on ihan itse kirjoitettu.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno!!! Kerrojan terveisiä, että hyvä asenne tytöllä :) Muistaa vaan relata välillä. Todella taitava tyttö!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno! Nostan hattua ja ihailen. Hieno tarinointi! Lapsille on myös oma englanninkielinen skräppäyshaaste. En millään muista osoitetta :(

  VastaaPoista
 5. Kiitän kommenteistanne, niistä tuli tosi hyvä mieli :)

  Luin kommentit tytölle ääneen ja tyttö oli yhtä hymyä kun kuuli mitä leiskasta on sanottu ja halusi myös sanoa teille kiitokset!

  VastaaPoista