torstai 22. huhtikuuta 2010

Leiskoja.. Kilpikonnamies

No niin, "I´m back in business" jos näin voisi sanoa, eli lisämateriaalia on kotiin saapunut ja jälleen pääsee tekemään uusia leiskoja..

Pääsin taas leikkimään tuolla Crackle accentsilla, on se niin kivaa ainetta! Minusta tämän leiskan tyyliin sopii tuollainen kilpikonnafarmi-fiilis: puupintaa, halkeilua, suoria selkeitä linjoja (koukeroiden sijaan)..
Ja nuo pojan ilmeet ovat minusta ihania (eikös kaikki äidit ajattele lapsistaan näin?! ), onneksi niistä on osa tallentunut myös kameralle. Olisi taas tehnyt mieli kirjoittaa tuohon vasemmanpuoleiseen alempaan kuvaan:
"-olet ihan hassun näköinen! -ai MÄÄ vai?? "


Leiskan paperit ovat (niin ihanaa) Cosmo crickettiä. Ja jos joku innostuu näistä fonteista joita käytän leiskoissani ja korteissani, hihkaiskoon vaan rohkeasti kommenteissa niin kerron fontin nimen, niinkuin nyt vaikka nuo tämän otsikon laudoista kasatut kirjaimet. Nimittäin olen itse joutunut käyttämään tosi paljon aikaa (jonka voisi käyttää itse askarteluun) että löydän mieluisia (ilmaisia) fontteja ja toisen työtä helpottaakseni voin kertoa minkä nimisestä fontista on kyse.

Joka kerta kun teen leiskan, se on mielestäni mieluisin tekemistäni ja seuraavaa leiskaa on tosi vaikea lähteä taas rakentelemaan ja hommaan meneekin monta päivää. Minulle nämä leiskat (tai siis niiden aiheet) ovat niin tärkeitä, että en halua tyytyä vain "ihan kivaan" vaan pyörittelen noita kuvia ja papereita niin kauan että ne löytävät sen "juuri tähän" paikkansa. Jos leiskan aihe olisi joku muu kuin lapset ja niiden tekemiset, voisin ehkä tehdäkin leiskoja vähän nopeampaan tahtiin. Mutta toisaalta, nautin juuri siitä, että saan suunnitella, sommitella ja näpertää. Niinpä siirryn seuraavan leiskan pariin, joka onkin sitten ruoka-ohje -leiska ;D

 

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana on tämäkin leiska. Tosi kauniit värit ja juu, ehdottomasti ihania papereita!!!!! Cosmot on kyllä nameja :). Ja kun tykkään vielä tähdistäkin niin tämähän on superkiva.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva leiska! Ja kyllä muidenkin kuin äidin mielestä pojan ilmeet on mahtavat - tosi suloinen pikkukaveri :)

  VastaaPoista
 3. Siis upea tuo otsikko, hienosti olet sen tehnyt, ja muutenkin koko leiska on tosi kiva.

  VastaaPoista
 4. Ovat nuo ilmeet minunkin mielestäni aika huippuja. Ja ihanan onnistuneet tähtikoristeet! Otsikoista olisi kiva lukea lisää: varsinkin prosessista eli printtaat ja leikkaat vai miten? Tosi hyvältä näyttää

  VastaaPoista
 5. Minäkin lukisin mieluusti lisää siitä otsikon tekemisestä.. Oliko se krakleeraus niissä kirjaimissa? (Mulla ei ole sitä, yritin kovin tihrata miltä se näyttäisi.)

  Ihanat värit ja tunnelma, taidat olla aika perfektionisti =) Söpöt on ilmeet vieraankin mielestä!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsti, että näyttää kivalta. Ja mikä työ tuossa otsikossa, todellakin vaivan arvoinen, näyttää niin upealta. Ja tähdet on kans just ihanat. :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään hurjan paljon! Ihana sivu!

  VastaaPoista
 8. Olet nähnyt tosi paljon vaivaa, ja se näkyy. Itsekin teen samanlaisia "turhia" hommia atc-korteissani. Vailkoiset leikkauspoinnat häiritsevät tosi rankasti täälläkin! :-)
  Outline-toiminnon saat Illustratorilla fonttiin kuin fonttiin. Muissa ohjelmissa en osaa auttaa.

  VastaaPoista
 9. Aivan miälettömän komia sivu!

  Tykkään kokonaisuudesta! Kaikki sopii niin hyvin yhteen!

  VastaaPoista