tiistai 20. huhtikuuta 2010

Korttiaskartelua..

Tänään olisi tällainen päivä..


Piti saada paljon väriä ja haaveita samaan korttiin, ei mitään väliä sopivatko yhteen vai eivät..Tänään ei mikään onnistu. Onnistuin tumpeloimaan papereidenkin kanssa, otin vahingossa akvarellipaperia jolle nuo kirjat leimasin. Ja huomasin sen vasta sitten kun olin kuvat värittänyt ja  kiinnittänyt korttiin, jolloin tuo oranssi kirja sitten päätti pissiä siniseen kirjaan. Ja että moka olisi täydellinen, päätin sitten ottaa siitä vielä lähikuvan. Menkööt nyt sitten tämäkin kun en jaksa uusia kuvia näpsiä (kaunis kuvaussääkin meni juuri meidän tontin ohi) sovitaanko että sinisessä kirjassa on AGED-look, jooko...


Leimasimet: DoodleFactory
Paperit: Basic Grey
Väritetty: Copiceilla


PS. Leiskoja ei täällä synny uusia ennenkuin saan tilaukseni jossa on lisää noita pohjakartonkeja.. sitä odotellessa..

6 kommenttia:

 1. Toi kortti on kyllä minusta todella hieno, ihanan karamelliset värit ja nuo kirjat on niin mun mieleen! Älä yhtään kainostele! :)

  Sitä en kyllä ymmärtänyt, että miksi akvarellipaperi ei kestänyt. Minä ainaskin leimailen sellaiselle ja väritänkin. Mutta tietty värien pitää antaa kuivua, jos laittaa kahta eri väriä vierekkäin. Mitä sen paperin olisi pitänyt olla (kysyy tyhmä)?

  VastaaPoista
 2. Ai joo, nyt mä ehkä ymmärränkin. Copicit toimii varmaan eri tavoin? Mulla ei ole tusseista mitään kokemusta.

  VastaaPoista
 3. Juu, Copiceilla väritän Cansonin paperille.. Ja ongelma on siinä, että käytän paljon väriä ja jos se ei ole kuivunut, niin se leviää rajojen yli, ja varsinkin silloin, jos käyttää blenderiä..

  Ja eihän tuossa olisi ongelmaa ollut jos olisin tietoisesti värittänyt akvarellipaperille, mutta kun en sitä tajunnut, läträsin väreillä tyypilliseen tapaani..

  VastaaPoista
 4. Niin muuten, olen kirjoitellut sellaisen kuvallisen postauksen jossa kerron omasta väritystyylistäni (joka ilmeisesti eroaa jonkinverran yleisestä väritystavasta) mutta en ole sitä edes ilennyt tänne laittaa, kun tuntuu että siitä ei ole mitään iloa muille.. Mutta voisinhan minä sen ehkä tänne sitten kuitenkin laittaa..

  VastaaPoista
 5. Moikka!

  Ihana kortti, simppelin tyylikäs ja ihanat värit!

  Pakko oli tulla uteliaana kysymään, mistä syystä sain onnittelut ihan yhtäkkiä?? *ihan pihalla*

  VastaaPoista
 6. Sinisessä kirjassa voisi hyvin olla aged-look, ihan oikeastikin kirjojen selkämykset ovat usein elämää nähneen näköisiä. Se on hyllyn paras kirja <3 Ihana kortti ja turha itsekriittisyys pois!

  VastaaPoista