perjantai 16. huhtikuuta 2010

Korttiaskartelua.. Synttärikortti pojalle

Sain nyt tehtyä tämän synttärikortin kummipojalle jonka synttärit on viikonloppuna.
Minulla ei oikein ole leimasinkuvia, jotka sopisivat tuollaiselle 10-vuotiaalle. Ainoa mikä oli edes sinnepäin, oli tuollainen minikokoinen muurahainen, joten eikun siitä vaan korttia väsäämään ja tässä lopputulos:Halusin nuo muurahaiset tuohon taustapaperiin valkoisina, joten itse täytyi taustapaperi väkertää ja väritellä, samoin kuin tuo ruudullinen paperi, joka on leimailtu. Onnea -tekstissä on jälleen Crackle accentsiä, joka taitaa olla tällä hetkellä yksi suosituimpia juttuja askarteluissani. Värit eivät kuvassa ihan kohdanneet todellisuutta, kortti on samansävyinen kuin tässä leiskassa oleva journaling lappu.

Minä kaipaisin uusia ideoita tuollaisten 10-16 vuotiaiden poikien kortteihin, sillä minulla on päähänpinttymä, että niissä ei saa olla mitään tyttömäistä (nauharusetteja, timantteja, kimalletta, ainakaan kukkasia yms..) ja tuntuu että mikään vastaantuleva leimasinkuva ei ole sopiva..

Ps. Mies sanoi että kortti sopisi hyvin "murkkuikäiselle"..Leimasimet: ?
Musteet: VersaFine, Versamark, Memento
Paperit: -
Nauha: Craft Lover
muuta: Crackle accents

2 kommenttia:

  1. Olen pähkäillyt myös noita poikien kortteja, kun tuntuu, että 4-vuotiaallekaan ei kelpaa enää juuri mikään. Ei punainen, ei söpöt kuvat, ei mikään mikä vivahtaakaan tyttöjen juttuun. Jos hankkii jotain merirosvostaffia, niin senkin kanssa on tarkkaa, että ne ovat tarpeeksi hurjia. Mitkään iloiset merirosvot ei käy. Hmmm. DF on toistaiseksi kolahtanut hyvin, kun ne hahmot on tarpeeksi outoja.

    Mitäpä sitten vanhemmalle pojalle? Minusta nuo muurahaiset on oikein hyvä keksintö. Mietin väillä sitäkin, että kuinka paljon jotakin teinipoikaa kiinnostaa se kortti jonka saa, että kuinka paljon siis kannattaa siihen panostaa työtunteja. Jatkan siis leimavalmistajien sivujen tutkimista netissä ja kerron jos jotain tulee vastaan.

    VastaaPoista
  2. Muurahaiset on tosi jees! Kahden oman ja muutaman sukulaispojan kokemuksella voin sanoa, että kyllä niille monenlaiset jutut sopii, ja kokonaan ilman leimakuviakin pärjää: kokeile ainakin revittyjä reunoja, tähtikuvioita, palloja, niittejä, murrettuja värejä, ruudukkoja... Pääkallot, ötökät, kummitukset, lepakot ja hämähäkinseitit voivat luonnistua ilman leimakuviakin. Musteet, teipit, puhekuplat ja monenlaiset katkoviivat on myös hyviä ratkaisuja. Ja ritaritunnelmaan sopii fleur de lis - eli siis "kuningas Arthurin lilja"! :)

    VastaaPoista