maanantai 12. huhtikuuta 2010

Jälleen uusi leiska..

Nyt olisi vuorossa tällainen hyvin yksinkertainen ja selkeä leiska. Ja syy tähän on se, että tarvitsin leiskan oman tekstini tueksi..

Sillä kävi tässä päivänä eräänä niin, että olin paikassa, joka on nyt viimeaikoina ollut varmaan aika monen näyttöruudulla, nimittäin Koukussa kortteihin -sivustolla. Siellä sitten innokkaana kyselin josko sinne voisi perustaa oman ryhmän skräppääjille ja sain vastaukseksi, että sellaista ryhmää oli kyllä mietitty, mutta ketään ei oltu saatu sen perustajaksi. Minusta tämä oli tosi harmi ja kun minua kysyttiin sen perustajaksi, päätin kokeilla.

Nyt haluaisinkin KOROSTAA, että en todellakaan väitä että yhden leiskan jälkeen olisin guru skräppäämisessä, mutta olisi tosi sääli, jos tällaista yhteistä paikkaa ei perustettaisi vain siksi että perustaja puuttuu kun innokkaita skräppääjiä muuten löytyy. Tämä paikka voi nyt yhdistää skräppääjiä ja sieltä toivonmukaan saa uusia ideoita, lisää inspiraatiota ja siellä voi olla yhteydessä toisiin skräppääjiin. Suuret on toiveet mutta haaveita pitää olla..  Ja tästä aasinsiltana tämä leiska:

Yritin tehdä mahdollisimman selkeän leiskan, jonka pohjalta voisi saada vähän vihiä siitä mitä se skräppääminen oikein on. Mallileiskassa on mukana muutama kiva yksityiskohta joita voi halutessaan hyödyntää omia leiskoja suunnitellessa, kuten esim. irrallinen journaling lappu jonka voi piilottaa kuvan alle ja sieltä tarvittaessa vetäistä esille. Leiskassa on käytetty selkeitä muotoja ja (melkein) kaikki ylimääräinen koristus ja pikkuruiset yksityiskohdat on jätetty pois. Tosin sen verran piti leikitellä, että laitoin noihin kirjaimiin glossy accentsia ja tuossa viimeisessä sanassa on cracle accentsia joten se näyttää ihanan halkeilleelta! Ja se miksi tässä leiskassa on tuollaiset kuvat selviää tuosta journaling tagista..


Tässä vielä tämä tagi:

Hieman enemmän juttua tämän leiskan teosta löytyy sitten tuolta KK:sta..

3 kommenttia:

 1. Niin se on, että kaikkien ei tarvitse tehdä kahta sataa leiskaa tai korttia ollakseen guru. Vain muutama loistavakin riittää!!!

  VastaaPoista
 2. ihan samaa mieltä olen Mirkan kanssa! Sinun leiskat on niin superjätti-ihania! Kiva kun aloit pitämään sitä ryhmää. Minäkin mietin sitä mutta tiedän ettei se onnistuisi tällä hetkellä kun valitettavasti masennus vieläkin vie mukanaan liian usein :(.
  iiiiiiiiiiiiiiiiihanat värit tuossa sinun leiskassa!

  VastaaPoista
 3. Kysymäsi blogiluettelon lisäys: Asetukset sivulta mene "Lisää Gadget" -lokeroon, sieltä aukeaa Perusgadgets-sivu, jota alas vierittämällä löytyy tuo blogiluettelo suoraan. Sitten vain määrittelet rukseilla miltä haluat sen näyttävän ja tallennat. Sitten siirrät sen vetämällä siihen kohtaan, mihin sen sivupalkissasi haluat. Selviskö?

  VastaaPoista