maanantai 24. tammikuuta 2011

Leiskoja.. tilkkutäkkitekniikkaa..


Olin aivan unohtanut että tämä leiska puuttui vielä täältä blogista, tämä valmistui ennen tuota edellisen postauksen leiskaa..


Teki kovasti mieli koettaa tuollaista tilkkutäkkityyliä ompeluksin ja koska minulla on  tuota BG:n Olivia sarjaa vain 6x6 koossa, nämä paperit sopivat siihen oikein hyvin. Minua ärsyttää ihan suunnattomasti että nuo Basic Greyn 6x6 lehtiöt ovat todellisuudessa vain toiseen suuntaan kokonaiset 6 tuumaa, toiseen suuntaan vain 5 pilkku-jotain -tuumaa, eli vajaamittaisia. Tätäkin leiskaa tehdessä jouduin silppuamaan noita papereita enemmän kuin olisin halunnut, kun yhdestä paperista ei saanut riittävän montaa neliötä peittämään tuota taustaa..

 Meinasin ensin tehdä itse noita kangaskukkasia virkkaamalla, mutta pienen tutkimuskierroksen jälkeen totesin että minulla ei olekaan juurikaan noita ohkaisempia puuvillalankoja.. Harmi vain, kun noita olisi niin nopea tehdä itse ja vähän mallia muuttamalla saisi niin erilaisia kukkasia nuppusista täysin avautuneisiin ja kerrattuihin kukkiin.. joten tällä valmiilla kukkasella mennään. Se olikin viimeinen lajiaan jonka omistan ja onneksi se oli juuri oikean värinen!

Tämä leiska on minusta niin tyttömäinen ja tykkään tästä romanttisesta tyttötyylistä jota minusta korostaa tuo tilkkutyyli. Olisikin itseasiassa kiva kokeilla tätä tilkkuilua joillakin poikamaisilla väreillä ja koettaa saada samalla kaavalla mahdollisimman miehisen leiskan, kuinkahan onnistuisin.. ;)

Paperit: Basic Grey
Kukka: My Mind`s Eye
Helmet: Kars

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten ihana leiska..Ihanan tyttömäinen.. Ja tuo kuvipapri on kyllä ihanaa..Itelläki sitä tuola vielä käyttämttä, pitääkin ottaa käyttöön taas..:)

  Mirja

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis!

  Ihanan hempeä, tilkkutaustastaan huolimatta todella seesteinen.

  M A G E E!!!!

  Kiitos ihanista kommenteista!

  VastaaPoista
 3. kauniisti toteutettu tilkkutälkki!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Kuviopaperit ovat kuin kankaita

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis sivu:) Täytynee skräpistää ideasi ja kokeilla joku kerta tilkkutäkki-tekniikkaa, koen sen itselleni haastavana. Virkatut kukat on kivoja ja just se on niissä kivaa, kun niitä saa tehtyä niin monenlaisia. Kokeili tässä yksi päivä virkata kukan silkkinauhasta, siinä on kyllä vielä vähän kehittelemistä;)

  VastaaPoista
 6. Kuinka romanttisen ihana. Niin tyttömäinen kuin olla voi :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kaunis sivu! Ihanan tyytömäinen tilkkutäkki. Kiitos vinkistä, näin voisinkin käyttä BGn pikkulehtiöiden papereita.

  VastaaPoista