tiistai 18. tammikuuta 2011

Leiskoja.. muumejaTämä tupla on tehty tosi vanhoista kuvista jotka oli vaan pakko taas saada perinteisestä albumista pois. Olen huomannut että meillä ei muuten katsota perinteisiä albuja ollenkaan, mutta skräppialbumit on vähän väliä jollakin selattavana. Jopa meidän pienimies haluaa välttämättä leiskoja selata jos vain huomaa albumin jossakin. Isompi taas pyytää erityisesti lukemaan tekstejä vaikka varmasti muistaisikin ja osaisi lukea niitä. Kai se on vain kiva kuulla toisen kertomana millainen oma lapsuus on ollut.


(Valokuvia on hieman sumenneltu..)

Tähän olisi voinut laittaa vaikka kuinka paljon tekstiä, mutta minä en muista mitään muuta tuosta reissusta kuin että olemme olleet siellä. Muut muistikuvat ovat lähinnä muistoja tunnetiloista. Voi että minä niin kärsin tästä sairaudestani.. :(

Paperit: KaiserCraft
Timantit: ?8 kommenttia:

 1. Meillä on vastaavaa albumien selausta ja tänään nimenomaan vaadittiin lisää muumeihin liittyviä leiskoja! :) "Miksi näissä ei ole useammissa aiheena muumi". Hassua!

  Kaunis leiska ja tykkäsin kovasti myös juhannussivusta. Leikkaamasi otsikot ovat aina tosi hienoja

  VastaaPoista
 2. no en kyllä yhtään ihmettele, miksi teillä mieluummin katsellaan skräppialbumeita :)

  VastaaPoista
 3. Siis sullahan on ihan hirveä flow tänään päällä, leiskaa pukkaa peräjälkeen! Tuo muumiaukeama on ihan täydellinen. Minä inspiroiduin tästä siinä mielessä, että kun olen vähän karsastanut tuommoisia teemapuistoja (ehkä siksi kun Disneyland tuntuu niin amerikkalaiselta hapatukselta) mutta nyt tuli semmoinen fiilis, että kyllä nassikka varmaan semmoisiin täytyy viedä, kun on sopivassa iässä. Siis muumimaailmaan ja vastaaviin... Ja toki inspiroiduin myös skräppäysmielessä, pitää tehdä jotain tuollaista herkkupinkkiä pian.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuplaleiska!!! Vaikka niitä tuplaleiskoja on tullut tehtyä nyt jo muutama, niin minua ne silti vieläkin pelottaa. iik! Sinun leiska on ihanan tasapainoinen! Minulla on nuo samat paperit, tuo sarja oli niin kertakaikkisen ihana! Pitää joskus kaivaa ne paperit esille :).

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkulliset värit kaunissa aukeamassa! Meilläkin skräppialbumeja selataan todella mielellään. Aika näyttää miten hyvin muovitaskut kestävätä käyttöä.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kokonaisuus, muumit vaan on niin huippuja, että pitää niitä olla leiskoissakin;)

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikas tuplaleiska! Kaunis yksityiskohta tuo koriste mistä olet ottanut lähikuvanikin. Pitäisi itsekin kokeilla tuollaisten rakentelua. Ihana kun olet laittanut niin paljon leiskoja viimeaikoina. Näitä on aina ilo katsella. Ja samalla "huvittaa" kuinka samankaltaisia tuotoksia ollaan tietämättä tehneet, minullakin tuplaleiska viimeistelyä vaille valmiina, kylläkin eläinpuistosta =) Meillä kanssa tuo neiti 1.v.2kk katselee tosi mielellään omaa kansiotaan =)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa tuo pinkki paperi!
  Ja tosi upea leiska muutenkin:)
  Meillä paljon kuvia Junibackenista, en minäkään niistä reissuista muista muuta kuin ne asiat mitä kuvissa näkyy...onneksi on ne kuvat:)

  VastaaPoista