lauantai 15. tammikuuta 2011

Leiskoja.. KalassaTämä leiska on melkoisen sekava, mutta niin oli leiskan aiheena ollut kalareissukin..
Olisin kovasti halunnut laittaa tähän leiskaan Doddlefactoryn onki -leimasinkuvan joka olisi sopinut tähän niin hyvin, mutta en ole löytänyt mistään tätä leimasinta vaikka kuinka olen etsinyt. Kauhukuva onkin että meidän pienimies on sen roskiin heittänyt, se kun oli  minun muistikuvan mukaan viimeksi kuivumassa tiskipöydällä. Tuo tehosiistijä kun aika hyvin jo itse tietää mikä roska on roskiin heitettävä ja mikä ei sinne kuulu, mutta välillä meille tulee näitä näkemyspoikkeavuuksia (esim. kerran otin saman päivän aikana monta kertaa roskiksesta pois minun koristenauhoja, ennenkuin tajusin nostaa ne kokonaan katonrajaan, meillä kun osataan jo itse hakea ja käyttää keittiöntikkaita kiipeilyyn).


Vaikka kuvassa nuo roiskeet näyttävät ruskeilta, ne ovat oikeasti kupariin vivahtavat ja kimaltavat Mistin tyyliin, valokuvassa ne näyttävät suttuisemmilta kuin mitä mielestäni oikeasti edes ovat. Tässä leiskassa piti vain päästä hieman revittelemään ja läträämään.. ;)

Paperit: October Afternoon

Leimasimet: Doodlefactory
Musteet: Memento
Glimmer Mist: SunflowerPs. Aiemman postauksen kommenteissa kun kysyttiin leikkaanko otsikot itse, Juu, edelleen omistan vain muutamat valmiit kirjaimet, joten on turvauduttava itsetehtyihin otsikoihin. Toisaalta edelleen koen että valmiit kirjaimet ovat liian rajoittavia, en ikinä löydä sopivan näköistä ja väristä joten jatkossakin täällä tullaan näkemään näitä itsetehtyjä otsikoita kuten tässä seuraavassa, jota leikatessa taas mietin miksi tätä teen kun leikkaamiseen sain kulumaan melkein tunnin sillä nuo ohkaisimmat kohdat ovat paikoin alle millin levyisiä mutta kun piti saada juuri tällainen fontti.. :


Mutta jos tosiaan nuo leikkaukset teistä näyttävät onnistuneilta, ehkä se sitten kuitenkin kannattaa. Ja välineinä käytän pikkusaksia ja kirurginveistä joka on oikein hyvä ystäväni leiskojen teossa :) Mutta tästä leiskasta sitten vähän myöhemmin...

3 kommenttia:

 1. sivussa on kiva meininki!

  piti oikein käydä uudestaan katsomassa edellisten sivujen otsikoita ja en voi kuin hämmästyä, jos ne kerran on itsetehtyjä ja leikattuja.. aivan ihanaa käsityötä!

  VastaaPoista
 2. Hauskat värit! Hienosti sopii noihin pelastusliiveihin :)

  Ihan mahtavia otsikoita!!!

  VastaaPoista
 3. Hieno sivu:) Ekaa kertaa vierailulla blogissasi ja heti ihastuin tähän leiskaan. Välillä on kiva revitellä;)

  VastaaPoista