sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Leiskoja.. Maalaushommia


Tässäpä seuraava leiska jossa on käytetty PageMaps -luonnosta uusimmista luonnoksista (jan 2011):

Tämän kuun Pagemapsit kolahtivat kovasti minuun, joten luultavasti aika moni luonnos tulee vielä pääsemään leiskaksi asti.

Paperit: Basic Grey
Leikkurit: Martha Stewart, Woodware


Ja sitten: Vaikka tiedän että minusta ei millään olisi sellaiseen projektiin kuin Project Life, mutta silti se niin kovasti kiehtoo joka kerran kun aiheesta tulee jotakin vastaan (ja näitähän tulee vastaan vähän joka paikassa). Nyt löysin kuitenkin jotakin joka voisi sopia minulle oikein mainiosti:


*Klik*


En lupaa enkä vanno että onnistuisin edes tässä kuukausitahdissa, mutta koetan nyt ainakin aluksi kuinka homma lähtee pyörimään :)
Ja laitetaan tähän vielä lopuksi tämän kuun luonnos:

01project12_jan2011
*Klik*


edit: Minulla on blogin ulkoasun muokkaus käynnissä, mutta tämä nyt hieman kestää kun ei ole aikaa testailla ja muokkailla kaikkea kerralla kuntoon, joten älkää välittäkö vaikka tämä blogi näyttää välillä vähän oudolta. Arkikin pitää tässä bloginpidon sivussa pyöritellä ;D

4 kommenttia:

 1. Minustakin tammikuun luonnokset oli tosi kivoja! Sinun leiskasta tuli tosi upea! Minäkin tein leiskan samasta mutta siitä tuli super yksinkertainen :).

  VastaaPoista
 2. Page Mapsit on kyllä niin kivoja! Luonnokset helpottavat ainakin mun "käynnistymistä" sivun kanssa!
  Tykkään sivusta ja sen värimaailmasta!

  VastaaPoista
 3. Mitähän uutta keksisi sanoa... Sanoisinko että ihanan raikas kokonaisuus. Kivasti olet noilla ruuduilla saanut eloa leiskaan. Tuo luonnos on mielettömän kiva ja hienosti olet sen toteuttanut!

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja leiskoja sinulla täällä! Jään seuraamaan :)

  VastaaPoista