torstai 20. tammikuuta 2011

Leiskoja.. kalasaalis


Viimeinen leiska tällä erää olisi tämännäköinen:

Tässä leiskassa on muuten käytetty tätä PageMapsin May 2008 luonnosta:

Halusin kokeilla millaisia kukkasia saisin erilaisilla leikkureilla ja yllätyin ihan miten kivalta nuo leiskaan päätyneet kukkaset näyttävätkään. Leikkuri on siis tämännäköinen:
 
Ja kukat on tehty vanhalla tutulla tekniikalla :) Kukat ovat myös tarkoituksella noin suuret, halusin välillä kokeilla leiskaan oikein suuria kukkia pikkuisten kukkarykelmien sijaan ja koettaa saako muutamalla kukalla näyttävää aikaiseksi vai näyttäisikö lopputulos siltä että kukat ovat eksyneet. Tämän leiskan myötä mielestäni myös muutamalla kukalla saa runsaan lopputuloksen.

Tämä sivu onnistui yllättävän hyvin ennakkonäkemyksiin nähden, noilla Origins -sarjan papereilla tulee näköjään aina yhtä mieluisia leiskoja.

Paperit: Basic Grey
Leikkurit: Nellie Snellen lehtileikkuri, Woodware
Haaraniitit: ?


Kävin eilen töissä pyörähtämässä ja rupateltuani työkavereiden kanssa silmäni avautuivat asialle, että meille taitaa oikeasti olla kohta tulossa perheenlisäystä. Juttelimme siitä kuinka ensimmäisen kohdalla pikkuruiset vauvanvaatteet ovat olleet jo kaapissa silitettyinä ja sävysävyyn pinottuna monta kuukautta aiemmin, mutta mitä enemmän lapsia jo on, sitä myöhemmäksi nämä asiat jäävät. Tajusin että minun pitäisi varmaankin ihan oikeasti alkaa jo tekemään käytännönvalmisteluja pikkuista varten, sillä en ole edes aloittanut vielä. Itseasiassa äitiysavustushakemuksenkin jätin netissä vasta viimeisenä päivänä, kun esikoisen aikaan piti lääkärintodistus kiikuttaa Kelalle ihan suorinta tietä lääkäristä ja juosta postilaatikolla päivittäin seuraamassa milloin saapumisilmoitus kopsahtaa laatikon pohjalle. Tämä on varmaankin vähän samaa kuin toisen lapsen kohdalla, jolloin uskoin vasta sitten että meille tulee vauva kun se oli sylissäni laitoksella. Ehkä aiemmat vastoinkäymiset ovat saaneet niin varovaisiksi että alitajuisesti sitä yrittää suojella itseään ja uskaltaa uskoa vasta sitten kun itse näkee että asiat ihan oikeasti menevät hyvin.

Nyt kun tarkemmin mietin, olemmehan me jo aloittaneet valmistelut.. Kun emme nyt tähän kiireeseen löytäneet uutta mieluista taloa, olemme joutuneet mietttimään käytännön järjestelyjä, sillä tässä talossa huoneet ovat niin pieniä (ja makuuhuoneita vaan kaksi), että meidän makuuhuoneeseen ei kahta lastensänkyä mahdu. Päätimme sitten hommata tytön huoneeseen kerrossängyn ja nyt poika on siirtynyt vihdoin pinnasängystä kerrossänkyyn jossa poika tykkää nukkua tosi mielellään ja on nukkunutkin jo viikon verran eikä yöllä heräilyjä ole ainakaan vielä ollut yhtään, joten pinnis meillä jo on valmiina uudelle käyttäjälle ;D
Nyt sitten pitäisi alkaa kaivelemaan pahvilaatikoita varastoista ja aloittaa vauvapyykin peseminen.. :)

8 kommenttia:

 1. noi kukat on ihania! ja mä en meinaa millään päästä yli siitä, että sä teet kaikki nämä upeat otsikot ihan itse! apua.

  VastaaPoista
 2. Kukat on tosi mahtavat, kauneutta silmälle!

  Ja ihan samaa miältä noista otsikoista ku ninarskuki... wow.

  Tsemppiä sinne loppu metreille, oot usein ollu miälessä :)

  VastaaPoista
 3. Todella raikas kokonaisuus. En voi kun yhtyä ninarskun kommenttiin noista otsikoista!!! Ihania nuo isot kukat ja kivat yksityiskohdat nuo haaraniitit lehdissä.

  Tsemppiä loppumetreille =)

  VastaaPoista
 4. Tasaisen laadukasta jälkeä kuten aina <3 Hienot kukat ja mahtavia ilmeitä tuossa valokuvassa :)

  Tsemppiä odotukseen! Meillä esim. sänky oli kokoamatta siinä vaiheessa kun lapsi syntyi, mikä näin jälkikäteen tuntuu ihan älyttömältä, mutta tunnistan siis tunteesi, sen tietyn varovaisuuden ja huolen

  VastaaPoista
 5. Monta ihanaa leiskaa taas viime näkemän jälkeen! Kukat on tosi kivat, itsellä on nuo kukkaleikkurit jääneet aivan paitsiolle..

  Mukavia pyykkäyshetkiä! =)

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia olet saanut leikkurilla aikaan. Eivätkä näytä yhtään eksyneiltä :)

  VastaaPoista