keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Leiskoja.. Pikkupuutarhuri


Tällä viikolla Inspiroidu -haasteessa skräpätään jotakin henkeäsalpaavan kaunista. Olen jonkin aikaa pyöritellyt erästä kuvaa kädessäni mutta en ole raskinut kuvaa skräpätä. Nyt sitten tämän haasteen myötä päätin että rohkenen tähän hommaan ja sain leiskasta juuri sellainen kuin olin halunnutkin. Aihe ei itse leiskasta käy ilmi, mutta haasteen kuvauksessa lupailtiin että tämä tunne voi olla myös ajatuksessa. Minusta tässä kuvassa vain on juuri se mikä minusta on ihan henkeä salpaavaa: pienen lapsen kyky oppia ja kokea joka päivä jotakin uutta. Henkeä salpaavan kaunista on myös pienen lapsen ilme kun hän hyvin keskittyneesti tekee jotakin jonka on juuri oppinut, hyvin varovasti, että varmasti osaa tehdä itsekin niinkuin on nähnyt tehtävän. En osaa ajatuksiani nyt pukea enempää sanoiksi, mutta tuo kuva ja hetki jolloin se on otettu on minulle todella tärkeä..


Paperit: Cosmo Cricket
Leimasimet: Tilda (Finnanger), Artemio (tästä en ole ihan varma)
Leikkurit: Woodware, Martha Stewart

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sivu. Nuo ympyrät on hienot just tuossa!

  VastaaPoista
 2. ihana leiska!!! Tykkään hirmuisesti väreistä :). Ja kaikki koristeet on tosi upeat. ihana, ihana!

  VastaaPoista
 3. tykkään kovasti - väritys, koristeet, valokuva, asettelu!

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen kuva! Tykkään tuosta otsikosta tosi paljon - oletko tehnyt sen jollain fontilla ja sitten leikannut? Koristeet on myös ihania.

  VastaaPoista
 5. Oi, sinulla on taas niin ihania töitä täällä! (Olen käynyt kurkkimassa kyllä, vaikka lapsoset eivät kommentointiin juuri aikaa jätä.) Tuo kuvan paita kruunaa kaiken. Ja minustakin on niin hellyttävää, kun pieni keskittyy oikein tosissaan tekemiseen, suloinen.

  VastaaPoista
 6. Sivu on kerrassaan viehättävä. Minuakin ilahduttivat erityisesti nuo ympyrät ja värimaailma. Ja aihehan sopii kuin nakutettu haasteeseen!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa selkeyttä väreissä, kuvioissa, papereissa, asettelussa... tykkään!

  VastaaPoista
 8. niin totta eikä lakkaa ihmetyttämästä mua koskaan!
  mä tykkään myös, varsinkin valokuvasta.

  VastaaPoista