torstai 17. kesäkuuta 2010

Paperikukka-askartelua


Eilen tyttö halusi tehdä paperikukkia joita opeteltiin muutama viikko sitten yhdessä askartelemaan. Samalla ajattelin sitten kokeilla noita Glimmer Mistejä, jotka eilen kotiutuivat. Tästä täytyy kyllä kiittää Xingiä, sillä olin ostanut yhden pullon kyseistä ainetta (Glazier) ja sen perusteella luulin että kaikki nuo värisävyt ovat tuollaisia mitäänsanomattoman laimeita vaikka pullossa oleva neste on hyvin voimakasta. Kun Xing sitten kirjoitti blogissaan aiheesta, tajusin että tämä tapaus ei ollutkaan vielä loppuun asti käsitelty vaikka niin luulin. Siispä voimakkaita värejä metsästämään ja tässä tulos.


 Värisävyt ovat siis:
Tummansininen=Sapphire
Keltainen=Sunflower
Punainen=Candy Apple Red
Violetti=Pashmina
vaaleanpunainen=Pink Bubblegum
Oranssi=Pumpking Pie
Haalea sininen=Glazier
vihreä=Key Lime Pie
 Lisäksi löytyy vielä Iridescent Gold, mutta tästä ei ole kuvaa. Tämä sävy on lähinnä kultaista hilettä, neste on väritöntä.

 Näitä kukkia on viimeaikoina näkynyt joka blogissa, joten en ala tähän erikseen ohjetta laittamaan, laitan vain kuvan jossa on meidän kukissa käytetyt materiaalit:


Eli Martha Stewartin Hydrangea leikkurit, Disegno -akvarellipaperia (koitin muillakin papereilla mutta tämä oli mielestäni tarpeeksi jämäkkää eikä hajonnut käsiin), pitkäpiikkisiä minihaaraniittejä, Glimmer Mistiä, sävyyn sopivia timantteja ja hieman sorminäppäryyttä.

Näissä meidän tekemissä kukissa on kerroksia seuraavasti: Isoimpia 3 kpl (nyt jos tekisin laittaisin neljä) keskikokoisia 3kpl ja pieniä 2 kpl.
Jos joku ei näitä HomeMade -kukkasia ole vielä tehnyt, kannattaa kokeilla, nämä on ihan kivoja näperreltäviä :)

EDIT: Jos joku haluaa kokeilla tehdä tätä kyseisenmallista kukkasta, mutta ei omista tuota nimenomaista leikkuria, minä voin muutaman kukan tarpeet leikellä ja lähetellä vaikka jotakin pientä askartelusälää/toisenmallisia kukkia vastaan ;)

10 kommenttia:

 1. Mä voi vaihtaa!

  En omista minkäänlaista kukkaleikkuria ja oon ihaillu noita vaikka ja missä!

  VastaaPoista
 2. Nuo kukat on TOSI kauniita!!! Aivan mahtavat värit!!! Nyt kun vielä muistat että niitä pulloja pitää ravistella sivulta sivulle eikä ylösalas. hih! :) Juu, ihan varmasti tiesitkin jo :).

  VastaaPoista
 3. En mä ole nähnyt noita kukkia aiemmin, vaikka netti on toinen kotini. Todella upeita ovat, mutta vaativat siis ne hydrangealeikurit. Hmmm.

  Sinun on kuule ihan paras mennä vaan pikaisesti takaisin töihin, sen verran keulii mopo noissa hankinnoissa... Mun rahat taisi justiinsa loppua, kateellinen siis vaan olen.

  Nimimerkki: "Akryylimaalit juuri tilattu ja ihan vaan pari leimaa"

  VastaaPoista
 4. Marika: Minä otan sinuun yhteyttä huomenissa, jookos?

  Laura: periaatteessa tiesin sekoituksesta, mutta en tiennyt mikä on oikea tapa, kiitos siis tiedosta :)

  Mirka: Melkein jo myönnän että olet oikeassa, se tässä on nyt vähän karminutkin selkää... mitäs sitten kun menen takaisin töihin, kuka istuu mun näpeillä ja syö visan? Äläkä vaan kerro mitä nuo akryylimaalit on ja mitä niillä voi tehdä.. voi hyvänen aika, kuka mut pelastais edessä häämöttävältä konkurssilta ja sen johdosta tulevalta pesäerolta, mulla on tunne että meillä ei tiedetä tilanteen todellisesta tilasta *tähän sellainen rastisuuhymiö*

  VastaaPoista
 5. Niin muuten en ole minäkään nähnyt juuri tämännäköisiä kukkasia muualla, mutta nämä on tehty ihan samalla tekniikalla kuin ne kukkaset joita näkee.. Yksilöllisiähän nämä toki ovat, jokainen kukka tekijänsä näköinen ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia. Hyvä kun laitoit noista Misteistä, ne on seuraavana listalla. (Maalit on jo käyty ;) )

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan mahtavia kukkia! Miten nyt mahtaa olla ostamatta taas näitäkin leikkureita?!!

  Muutenkin aivan mahtavia leiskoja ja kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 8. Upeita kukkia upeissa väreissä ;)

  VastaaPoista