tiistai 15. kesäkuuta 2010

Leiskoja.. hymyä!

Ihan ensiksi kiitos teille jotka käytte minulle kommentteja jättämässä, ne ihan oikeasti merkitsevät minulle tosi paljon ja pitävät osaltaan skräppäys-innostusta yllä! Tässä illanpäälle kirjoitan vielä pikkuisen juttua kameroista ja laitan sitten tänne, mutta ensin tähän seuraavaan leiskaan, jonka kuvasin näin illalla mutta onneksi kuvankäsittelyllä saa ihmeitä aikaan kuvien värisävyille! :Melkein väittäisin, että vain toinen paperiaskartelija tietää miten iso työ tässä leiskassa on ollut leikkaamisineen, liimaamisineen ja mittaamisineen (laatikoiden reunukset on kaikki tasan kolme milliä, laatikoiden välit sitten neljä...) ;DMeidän poika on oikea linssilude, nämä kaikki kuvat on otettu ihan viitisen minuutin sisällä..
Piti taas saada oikein isotöinen leiska jossa on paljon näprättävää koska...
..odottelin tätä leiskaa varten paperileikkuritilausta, sillä halusin tuohon yhteen "laatikkoon" auringon, mutta näköjään minulle sattui moka ja tilasin tuumaisen leikkurin kahden tuuman sijasta. Niin ja leikkuri oli auringonkukka -nimellä, mutta toivoin vähän että se näyttäisi enemmän auringolta. Kun leikkuri saapui, kukkahan tuo ilmiselvästi on, ei siitä pääse mihinkään. Yritin sitten keksiä jotakin erilaista tuolla leikkurilla, mutta jäin miettimään näyttääkö tuo yksi laatikko nyt liian tyttömäiseltä.. MITÄ MIELTÄ ihan rehellisesti olette, onko tuo liian tyttömäinen tähän leiskaan? Minä sen saatan vielä irrotella, en halua että pojan tarvitsee myöhemmin pyöritellä silmiään näitä leiskoja katsellessaan, että äiti just joo..
Paperit on Basic Greytä.


EDIT: Vaihdoin tuon isomman kuvan parempaan valoisaan aikaan otettuun versioon :)
Ja nyt on ihan pakko hehkuttaa, sillä olen rakastunut! Nimittäin olemme nyt kierrelleet autokaupoissa kun minulle pitäisi se oma auto löytää sillä kohta lähden taas töihin. Tähän asti minun elämässäni eteen on tullut vain "NO EI TODELLAKAAN" tai " no voinhan mä harkita tolla ajelevani" autoja, mutta nyt eräästä autokaupasta löysin sen THE auton! Outoa minulle, kun (niinkuin jo sanottua) inhoan autoja ja tässä kyseisen mallisessa autossa on melkeimpä kaikki juuri sellaista mistä aiemmin olen sanonut ei, mutta siinä autossa oli vain se jokin.. Juuri kyseinen auto ei meidän matkaamme lähtenyt, mutta nyt tiedän mitä haetaan :)

8 kommenttia:

 1. Siitä tuli ihan HUIPPU!!!! Minä rakastan tällaisia leiskoja! En kyllä ikinä itse saa leikattua noin hienosti kaikkea just täydellisesti. Minusta tuntuu muutenkin etten saa ikinä leikattua mitään suoraan. käääk! Hei, käytitkö tähän pagemaps luonnosta? Bongasin sieltä kerran ainakin vähän tämäntyylisen ja olen niin halunnut kokeilla sitä, mutta en ole vielä uskaltanut.
  ja ei tuossa ole kyllä mitään tyttömäistä minun mielestä! Superjätti-ihana!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu taas kerran! Olet kyllä nähnyt ison vaivan mittaamisessa ja leikkaamisessa. Mielestäni tuo yksi kukkaruutu ei ole mitenkään tyttömäinen, nykypäivänä liikaakin korostetaan poikien juttuja ja tyttöjen juttuja. Mun mielestä on vain hienoa jos pojatkin leikkii nukeilla ja tytöt autoilla. Ruutu sopii muutenkin kivan erilaisena joukkoon. Itse tykkään aina tehdä kaikkiin sarjoihin jonkun "virheen" esim. mustia nappeja rivissä niin voin sujauttaa joukkoon yhden harmaan. Mielestäni juuri tuollaiset yksityiskohdat tuovat sitä jotain leiskoihin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan miälettömän upia sivu! Mutta mikä homma onkaan ollu! Huh...

  En edes tiedä mitä "laatikkoa" tarkoitit sillä tyttömäisyydellä, joten ei todellakaan ole :D

  Upea!!!

  VastaaPoista
 4. Ei todellakaan ole liian tyttömäinen! (Tosin minä kyllä teenkin pojistani vaaleanpunaisiakin sivuja...)

  Mieletön homma tuossa sivussa on ollut, mutta lopputulos on vaivan arvoinen :) Ja ihania kuvia pienestä pojasta!

  VastaaPoista
 5. Laura: Oi sinä huomasit! Tosiaan tähän on käytetty PageMaps luonnosta (March 2010) mutta unohdin ihan kokonaan sitten blogiin laittaessani tämän asian.. Koitahan sinäkin tätä luonnosta, olisi kiva nähdä mitä upeaa saat aikaiseksi!

  Emilia: Olet kyllä tosi oikeassa siinä että lapsia tänäpäivänä laitetaan ihan liikaa *tyttö* tai *poika* -kategorioihin. Meilläkin lapsilla on oikeus leikkiä sitä ja sillä millä haluavat!

  Kun poika alkoi kiinnostua leluista, hän sai itse valita mikä on mieluista sillä meiltä löytyi valmiiksi noita tyttöjen barbeja/vauvanukkeja ym. mutta myös esim. junarata, automatto ja pikkuautot, villieläimiä ym. jotka ovat olleet siskolle mieluisia ja siksi niitä on meille jo hommattu ennen kuin tiedettiin edes pojasta. Mitään ei siis varsinaisesti ole tarvinnut ostaa pojalle, kotoa on jo löytynyt mieluisia leluja, olivatpa ne sitten vaikka niitä nukkeja ja poneja..

  Kerrankin meillä vieraana ollut poika oli kotonaan sanonut että eihän olla meillä vierailulla kauaa ja kysellyt että eikö siellä tosiaan asu yhtään poikaa, mutta kun tuli meille ja tajusi että meillä on poikien leluja, innoissaan leikki niin ettei pois olisi lähtenyt ;)

  Mutta siis näistä leiskoista haluan kuitenkin sellaisia ns. neutraaleja pojalle, ainakin jos isäänsä sulee isompana, kaikki vähänkin tyttömäinen on yäk! Voitte vaan kuvitella millaista miehellä on ollut elää täällä kahden tytön kanssa jotka rakastavat pinkkiä ja kimallusta ;D

  Marika ja Omuli: lämmin kiitos teille sanoistanne :)

  VastaaPoista
 6. Minun kommentit tulee vähän jälkijättöisesti, kun ole vaan askarrellut ja askarrellut viime päivät... KK: tekniikka10-haastesarja ei jätä rauhaan ennen kuin viimeinenkin on tehty.

  Ihan samaa mieltä kuin Marika, etten minäkän oikein tajunnut, että mitä laatikkoa tarkoitit tyttömäisellä. Siis vissiin niitä kukkia/ aurinkoja, mutta ei ne kyllä ole! Sitä paitsi poika voi pitää koko skräppäystä yök-juttuna, ja ymmärtää näiden arvon vasta sitten tosi vanhana (kun itsellä on lapsia...).

  Juu, vain paperiaskartelija tietää, mikä homma tuossa on ollut. Siksi en skräppääkään, kun valmista pitää tulla sanotaan vaikka kolmessa tunnissa! Ehkä joskus sitten.

  VastaaPoista
 7. Hurja homma tässä on ollut ja kyllä on tulos sen arvoinen, ihana leiska!

  VastaaPoista
 8. Hei, eksyin sinun blogiisi KK:n kautta. Ihastelin sinun leiskojasi, nämä ovat mielettömän upeita. Olen muuten samaa mieltä että vain toinen paperiaskartelija voi ymmärtää tuon suurentyön määrän tässä leiskassa. Mutta se työ on kannattanut, tämä on upea ja tasapainoinen taideteos. Eikä mielestäni missään nimessä tyttömäinen koska värit ovat poikamaiset! =)

  VastaaPoista