tiistai 22. kesäkuuta 2010

Leiskoja.. ostoksilla


Tällä leiskalla osallistun Arkkikaupan kesähaasteeseen, jossa kaipailtiin itsetehtyjä kukkia. Tästä leiskasta löytyy noita samoja kukkia joita täällä nyt on joka postauksessa ollut ( ja varmasti tulee vielä olemaankin sillä noita on niin kiva tehdä)!Ja tässä leiskassahan on käytetty PageMapsin luonnosta (Feb 2010) tosin en jälleen osannut pysyä kovin uskollisena tuolle luonnokselle..
Tämän leiskan paperit on Basic Greytä ja leiskassa on myös suikailtu Glimmer Mistin Iridescent Gold -sävyä noihin kuviopapereihin vaikka se ei kuvassa näykään.. ja tietysti noihin kukkiin on käytetty Pashmina -sävyä. Olen huomannut että tuohon pulloon tartun kerta toisensa jälkeen joten se taitaa olla tällä hetkellä suosikkivärini.. Tähän leiskaan kokeilin myös uutta valkoista kynää joita olen metsästänyt paremman toivossa. Tämä American Crafts Galaxy marker -kynä on minulle mieleen, tosin minulla oleva kynä on kokoa M ja tarvitsisin S-kokoisen että saisin kauniimpaa käsialaa. Tämä kynä oli minusta tosi erikoinen käytää, kun kirjoittaessa ei näe heti tekstiä vaan se tulee näkyviin vasta kuivuttuaan, ensin luulinkin että kynä ei toimi kunnes tajusin tuon kynän ominaisuuden..

7 kommenttia:

 1. Oijoi miten iiiihania kukkasia!!! Kokonaisuus upean värinen ja oikein onnistunut, tykkään :) Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Mahtava sivu! Upeat värit ja koristeet! Erityisesti tykkäsin asettelusta ja noista valoisista teksteistä mustalla pohjalla.

  VastaaPoista
 3. Huippuihana!!! Tykkään ihan älyttömästi noista sinun tekemistä kukista ja toki kaikki ihanat ympyrät on supersuloisia myös!!! Minäkin olen päässyt vähän alkuu tämän luonnoksen kanssa.. mutta vain erittäin vähän. hih! eli olen vasta saanut tuon ison kulmajutun leikattua. hih! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahdottoman hieno. Ihania nuo kukat.

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen ja oloinen sivu!

  Sulla on kyllä uskomattoman paljon kärsivällisyyttä :)

  VastaaPoista
 6. Sympaattinen aihe ja hieno sommittelu sivuissa! Kukat ovat tosi hienoja

  VastaaPoista
 7. Kiva leiska, tykkään tuosta BGn sarjasta tosi paljon, ja tekemäsi kukat on hienoja!

  VastaaPoista