perjantai 11. kesäkuuta 2010

Leiskoja.. Kasvihuonetutkija


Vanhaa tuttua uudessa muodossa :) Eli tällä kertaa tuplaleiska! Kuvat olisivat tietysti mahtuneet yhteenkin leiskaan mutta halusin että tuo iso kuva saa olla ihan rauhassa eikä sitä ahdisteta liian lähelle muita, joten muut kuvat saivat sitten ihan oman sivunsa.

 Olisiko jollakin nyt hyviä vinkkejä tuohon valokuvan uudelleen kuvaamiseen? Näissä leiskoissa olevat valokuvat näyttävät kauhean tummilta ja kasvot punakoilta vaikka luonnossa kuvat ovat ihan kirkkaat. Itse tykkään näistä leiskoista, mutta täällä blogissa ne näyttävät ihan tympeiltä enkä kyllä tykkäisi jos en näkisi alkuperäistä versiota.. Voi kun joku keksisi järjestää täälläkin päin jonkin tapaamisen niin näkisi ihan livenä toistenkin töitä, ne on varmasti upeita jos muillakin on tätä samaa ongelmaa, kun ovat jo blogeissakin niin hienoja!


Nuo otsikon kirjaimet on tehty samasta ruskeasta valkopilkkuisesta paperista kuin keskellä, mutta kirjaimet näyttivät tosi sekavilta eikä niistä pystynyt kunnolla lukemaankaan, joten väritin kirjaimet Mementon dual markkerilla (Rich Cocoa). Muste ei värjännyt kirjaimia liian tummaksi, joten pilkut erottuvat kivasti vaikka ovat ruskeat. Ainoa mikä tässä leiskassa harmittaa on se, että vahingossa laitoin vihreisiin papereihin vihreää mustetta (New Sprout) myös paperin keskelle jääviin reunoihin kun tajusin vasta sitten että nuo keskireunat ovat valmiissa työssä keskellä eikä reunassa. Nyt ne sitten paistavat tuosta keskeltä silmiin, mutta koska kyseessä oli näinkin iso leiska, ei minulla olisi riittänyt uusia vihreitä papereita. Ovat nyt sitten siinä, en halua kuitenkaan millään niitä alkaa peittelemään, leiskasta tulisi muuten liian täysi.. Ihan hyvää siedätyshoitoa minulle tällainen ;) Paperit on muuten October Afternoonia (Fly a kite & Farm fresh).

Voisikos joku vielä auttaa tälläista höperöä joka ei tiedä missä menee hybridiskräppäyksen ja perinteisen raja, eikai nämä minun leiskani ole hybridejä kun niissä on pelkät tekstit tehty koneella?

6 kommenttia:

 1. Itse kuvaan joko päivänvalossa, tai sen puutteessa ristivalossa. (Kaksi tai useampi valonlähde eri suunnista)En tiedä saako sillä täydellistä suoritusta, mutta eipä tarvitse salamaa kun se on ihan vihonviimeinen kuvien kuvaamisessa. En kyllä kiinnitä näissä mitään huomiota punakoihin kasvoihin, taitaa olla vaan taas jonkun täydellisyyden tavoitetta ;)

  Ihana leiska ja tunnelma. Pelkäsin jo että sulla tulee jotain kasvatuksen tuloksien esittelyä ja täällä joutuu vihertämään kateudesta kun ei itse saa muuta kuin roiskittua siemeniä maalle =D

  Ei ollut viimeksi tarkoitus kommentoida niin kummalliseen paikkaan, koitan parantaa tapani.. Tulee aina niin "kiireessä" surffailtua että epähuomiossa käy yhtä sun toista. Ja kesähän on reissailujen aikaa, sun täytyy ehdotella itse tapaamista. Saattaisin ehdottaa tulevani kylään mutta kun en tiedä mihin päin niin en viitsi =D Minä olin niin onneton että hannasin kun en saanut kaveria, nyt harmittaa.. Olis ihana livenä nähdä tuotoksia, niitä tulis katsottuakin paljon tarkemmin. Lauantaiaamun romaani =)

  VastaaPoista
 2. Ei kannata stressata kamalasti siitä kuvaamisesta. Leiskat ei kenelläkään näytä yhtä hyvältä kuvattuna kuin miltä ne oikeasti näyttää. :) Joskus vaan harmittaa kun joitakin värejä ei meinaa millään saada näkymään oikein sinnepäinkään! iiik!

  Mutta leiskaan siis, se on nimittäin superihana!!! Olen ihaillut sitä jo pari päivää mutta hitaasti tapahtuu tämä minun kommentointi. hohhoijaa!

  Juu, hybridin raja.. ei aavistuskaan! hih! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää: sivun valokuvien ilmeet ovat aivan mahtavat

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis sivu! Tai siis sivut!

  Millä kameralla sä kuvaat?

  Mä en ikinä onnistu saamaan leiskoista sellaisia kuvia, jotka olis hyvän näköösiä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana leiska ja ah niiiin herkut paperit :))

  VastaaPoista