perjantai 4. kesäkuuta 2010

Leiskoja.. Maisteluhommia..


Jostain syystä tätä leiskaa tehdessä meinasi hymyilyttää koko ajan.. Tuo poika osaa olla höpsö :D Itseasiassa tuo oikeanpuoleinen kuva on vahinko, huomasin sen vasta kun tarkistelin kuvia kamerasta, mutta on minusta aika sopivasti sattunut kuvaan. En olisi tiennyt edes että poika ennätti hieman lipaista siinä välissä kun otin kameralla kuvan ja laskin sen kasvojen edestä..

Taisi olla ihan hyvä tällainen pakollinen tauko kun odotteli valokuvia saapuvaksi, vaikka odotellessa se ei aina siltä tuntunutkaan postilaatikolle joka päivä ravatessa. Tällävälin sain kuitenkin paljon uusia ideoita leiskoihin joita nyt sitten on kiva päästä toteuttamaan. Tässä vähän uudempia kuvia, tällainen kuva olisi viimekuulta, tuntuu että meillä kuuluu aika usein tuo lausahdus:Paperit October Afternoon ja Cosmo Cricket. Tykkään tosi paljon tuosta
Lil´ Man -sarjasta, se taitaa olla tällä hetkellä suosikkini, noilla papereilla saa ihania leiskoja pikkumiehestä.. Osa noista ympyröistä on kiinnitetty koholle, osa ihan kiinni taustassaan. Mustetta on jälleen näytetty vähän joka reunalle ja paperille. Seuraavaksi mennäänkin sitten kasvihuoneen puolelle ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana sivu!

    Upea asettelu ja todella hauskat kuvat :D

    Mulla on tuota samaa pilvipaperia, en vain oo viälä raaskinu käyttää :) Joko posti löysi perille?

    VastaaPoista
  2. hihittelee. hitsi kun olen vähän jäljessä kommenttien kanssa. Nuo kuvat on niin älyttömän mahtavat!!! Kyllä minuakin olisi hymyilyttänyt jos olisin noita katsellut skräpätessä. Hassu poika. hih! :)

    VastaaPoista