torstai 1. heinäkuuta 2010

Leiskoja.. tästä tuli tosi mieluinen leiska!Tykkään tästä leiskasta ihan tosi paljon! Tuo kuva oli minulle tosi haasteellinen skräpättävä sillä siinä on niin hankalat värit (toukokuun nurmikko ei ole mikään kovin hurmaava: ei oikein enää ruskea, mutta ei myöskään vielä vihreä) jotka riitelivät kaikkien papereiden kanssa joita yritin mallailla. Sitten yhtäkkiä nämä paperit ilmestyivät eteeni ja se oli siinä! Hankalasta kuvasta tuli juuri oikean sävyinen ja se sopi minusta tosi hyvin tähän.. voi että kun saisin kuvattua leiskan luonnollisilla sävyillä, tämä on kyllä ihan suosikki tällä hetkellä..

Osallistun tällä leiskalla myös Arkkikaupan haasteeseen, löytyyhän tästä leiskasta leimakuvakin ;)
Jotain samaa voi löytää tästä Pagemapsin January 2010 luonnoksesta..

Huomatkaa myös, että pääsin jo puoliksi eroon tuosta *pohjakartongista on pakko tehdä kehykset leiskalle* syndroomasta, nyt enää alle puolet leiskasta on kehystetty ;) Paperit on Basic Greytä.. ja leimasin sama kuin edellisessä leiskassa: Tilda (Finnanger) Valitettavasti tuo teksti ei taida oikein näkyä tässä, mutta siinä on sellainen idea, että tuon journalingin sisältä löytyy toinen lause kun lukee vain nuo harmaalla kirjoitetut ympyröidyt tekstit. Musteilla on leikitty jälleen ahkerasti, Mementojen sävyt ovat: Cantaloupe, Dandelion, Rich Cocoa ja Desert Sand. nappien alkuperä ei nyt tule millään mieleen, samoja ne on kuitenkin kuin aiemmissakin leiskoissa.. Tekstissä käytetty fontti on nimeltään Mom´sTypewriter ja se on minusta ihana! Noita samanoloisia fontteja olen nyt käyttänyt viimeaikoina monessa leiskassa, jokainen on hieman erilainen ja jotakin niiden hieman rosoisessa/"mustetahraisessa" jäljessä kiehtoo kovasti..


Edit. Äääh, juuri tajusin, että eihän tuo poika ole ollut 1,5 vuotta vielä toukokuussa, se siitä sitten... olisihan tuo liian hyvin mennytkin.. eipä sitä nyt mitenkään enää saa korjattua.. kyllähän tuo teksti tietysti koskee koko kesää, joten jospa tuo nyt sitten menisi....... No kohta ei tarvitse sitten enää tuskailla virheiden kanssa jotka ovat syntyneet puoli yhden aikaan yöllä, kun ilmeisesti pitää jossakin välissä nukkuakin kun työt parin viikon päästä alkaa :(

10 kommenttia:

 1. On kiva, vihreät ja keltaiset sopii hyvin ja musteilla töhrystäminen saa koko leiskan kivasti menemään yhteen sen alunperin hankalan nurmikon kanssa. Ei kai kehystelysyndroomassa mitään pahaa ole? ;o) Siihen tulee syyllistyttyä itsekin melko usein.

  VastaaPoista
 2. höh! Minä olen samaa mieltä kuin puuhapetenvaimo että eihän siinä kehystelyssä ole mitään pahaa! Minä ainakin tykkään ja minusta se aina tuo leiskaan hieman lisää sitä jotakin :).
  Mutta leiskahan on iiiiihana!!! Voi että minä vieläkin niin tykkään tuosta Origins sarjasta. Ne värit on niin ihanat!
  Tarinointi näyttää tosi kivalta!!! Minä olen superhuono valitsemaan fontteja jos printtaan tarinoinnin.. aina otan vain jonkun yksinkertaisen fontin. huokaus.

  VastaaPoista
 3. Juu en minä tarkoitakaan että kehystämisessä mitään pahaa olisi, mutta tiedätte varmaan että joskus sitä jumiutuu tekemään jotkin asiat AINA samalla tavalla ja siksi haluaisin välillä olla rohkea ja kokeilla jotakin joka ei ole minulle niin "turvallinen vaihtoehto".. Tuntuu että noista kehyksistä on tullut pakkomielle ja siksi yritän tehdä jotakin tavoistani poikkeavaa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava leiska kerrassaan. Väri on mitä mahtavin ja tuo fontti on tosi namu!

  Mä ymmärrän sua, kun haluat pois "kaavasta"! Mäkin usein haluaisin...

  VastaaPoista
 5. Suosikkiyksityiskohtani on nuo napit tekstin vieressä. Ja en ollut huomannut koko kehystämiskaavaa :D

  VastaaPoista
 6. Oi, tämä on tosi kekseliäs leiska! Ihan kuin "kaukaa" katsoen nuo napit tekstin vieressä muodostaisi auton puoliympyrän kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän ihana leiska. Todella kauniit paperit olet tähän löytänyt ja kaikki sointuu niin mielettömän hyvin yhteen =) Sain muuten mielettömän skräppäys innostuksen nyt kun näin leiskojasi luonnossa, ne ovat mielettömän kauniita!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Minulla on ikävä sinun leiskoja... haluaa heti niitä lisää blogiin! :)

  VastaaPoista
 10. Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

  VastaaPoista