lauantai 21. elokuuta 2010

Leiskoja.. lahjaksi

Blogitauko on venähtänyt luvattoman pitkäksi johtuen ihan seuraavanlaisista syistä: Järkyttävä helle joka on saanut melkein sydänkohtauksen partaalle, töiden aloitus ja sen seurauksena päivärytmin totaalinen muuttuminen, mahdoton väsymys ja ympärivuorokautinen pahoinvointi, hhyss... Mutta menetettyä aikaa korvatakseni laitan tänne jotakin uutta esille:
Nämä Letter-kokoiset leiskat lähtivät lahjaksi joten kuvat ovat tainneet jo vilahtaa muissakin aiemmin tehdyissä leiskoissa. Leiskojen saaja halusi nämä kyseiset kuvat ja lupasimme hänelle kuvat viedä lähtiessämme toiselle puolelle suomea kesälomalla. Kun sitten kotona ääneen pähkäilin laitanko kuvat vain kirjekuoreen vai kuinka viemme ne perille, mies (!) sitten sanoi että eikö niistä voisi tehdä leiskat ja viedä  lahjana ns. tauluksi? Täytyy nyt suomentaa, että tämä oli aikamoinen arvostuksen osoitus minun tekemiäni leiskoja kohtaan! Paperit näissä tuttua Cosmoa, ompelukonetta on myös näytetty vähän siellä ja täällä..

Muutama leiska olisi vielä kuvattavana ja kunhan saan aikaiseksi, laitan niitä sitten taas tänne, eli en ole jättämässä tätä rakasta harrastusta vaikka se nyt sitten vähän hitaammalla aikataululla pääsee toteutumaan..

18 kommenttia:

 1. Jippii!!!! Sinun leiskoja on tosiaan ollut ikävä! Voi hitsi miten ihana kun laitoit nyt pari esille :). kiva kiva kiva kiva kiva! Hmmm.. pahoinvointia...vauva? vaiko vain kuumuudesta johtuvaa? Minulle kuumuus on ihan älyttömän vaikeaa. Onneksi tähän taloon asennettiin kunnon ilmastointijärjestelmä viime kesän lopussa joten ensi kesänä pitäisi olla parempi olla. Jippii!!!

  Noniin, mutta leiskat. Aivan IHANIA kumpikin!!!! Kummassakin on kertakaikkisen upeat kuvat :). Tykkäsikö vastaanottaja näistä? no, turha ehkä kysyäkään... ihan varmasti tykkäsi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania sivuja taas kerran!!! Kuvat ovat mainiot. Oli kyllä jo ikävä, ja mielessä kävi pieni huolikin että onkohan kaikki hyvin. Aiempi päivitystahti on ollut niin säännöllisen tasista :) Toki välillä on lupa vähän pitää lomaakin :D

  VastaaPoista
 3. Mäkin ehdin jo ihmetellä mihin olet hävinnyt. Onhan se helle kyllä hellinyt sitäkin maan kolkkaa sen verran, ettei ihme, jos on ollut vähän velttoutta ilmassa. Pahoinvointia aurinko ei kuitenkaan aiheuta yleensä ihan ympärivuorokautisesti, hmmm... ;) Miltäs se työ nyt tuntuu, alkavatko rutiinit löytyä?

  Tosi hienot lahjaleiskat olet tehnyt! Varmasti tulevat olemaan "paraatipaikalla" näytillä.

  VastaaPoista
 4. Saako onnitella?

  Upeita leiskoja, näitä oon jo kaivannu!

  VastaaPoista
 5. Kivoja sivuja. Jälkimmäisessä lapsen ilmeet on muuten aivan huippua! Toivottavasti oian pääsee onnittelemaan...

  VastaaPoista
 6. Hyss.. hyss... onnittelut täältä ;) Ihanat sivut, ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, tällaiset hyssyttelyt on aina ihania.. Leiskat on kauniit, niin se miesväkikin niihin vaan tottuu. Taitaa olla aikasen ylpeäkin kun moista ehdotti. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 8. Oi, miten ihana postaus, etenkin rivienvälistä luettu uutinen... Jättisuuret onnittelut =) Ja toisekseen aivan mielettömän ihanaa nähdä sinun uusia leiskojasi. Olen niitä jo odotellutkin kun niin ihastuin niihin sillon tapaamisessa =) Ihanat kuvat olet valinnut molempiin leiskoihin ja kivasti olet nuo leiskat koonnut. Erityisen kivoja nuo kukat tuossa ylemmässä leiskassa, itse en ymmärrä miksi en osaa käyttää kukkia leiskoissa vaikka kuinka yrittäsin. No täytyy yrittää vielä kovemmin =) Et muuten vahingossakaan olisi tulossa sillon lokakuussa villakeijun tapaamiseen??? =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille sanoistanne, tuntuu yllättävän lämpöiseltä huomata että minua on ennätetty jo kaivata :)

  Jos voisin vielä kuitenkin pyytää että malttaisitte ennen onnitteluja, sillä matka on pitkä ja niin mutkainen, ja monta kuoppaa on vielä ylitettävänä ennen kuin minä voin itse uskoa tähän. En yleensä halua itseäni yhdistettävän toiseen pitämääni blogiin, mutta ehkä ymmärrätte miksi en vielä uskalla luottaa ja hirveästi vielä toivoakaan, siksi minulla on salaisuus: http://vartomista.vuodatus.net/

  Tiedätte kyllä sitten kun on onnittelujen aika :)

  VastaaPoista
 10. Mun blogissa on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
 11. aivan ihania lahjasivuja!

  sssh salaisuuteen liittyen, tsemppiä! onnitellaan sitten kun on sen aika. toivotaan, että kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 12. Käys kurkkaamassa mun blogiin, siellä on sulle jotain :)

  VastaaPoista
 13. Teillä on ollut todella rankkaa. Sanotaanko sitten näin, että onnea matkaan. Sitä aina tarvitaan. Minulla olisi sinulle blogissa jotain, jos haluat.

  VastaaPoista
 14. Onpa kauniit leiskat! Ja hyvä mies on, joka tuollaista ehdottaa.

  VastaaPoista
 15. t's such a tickety-boo site. cool, very interesting!!!

  -------

  [url=http://oponymozgowe.pl]Opony Mozgowe[/url]
  [url=http://pozycjonowanie.lagata.pl]Pozycjonowanie[/url]

  [url=http://e-dialog.pl/zdrowie,i,uroda/opony,s,5896/]opony[/url]

  VastaaPoista
 16. Great Info! But I’m having some trouble trying to load your blog. 2011 scholarships

  VastaaPoista
 17. This is valuable information , thanks I will try it out! scholarships forwomen

  financial help

  VastaaPoista