maanantai 11. lokakuuta 2010

Korttiaskartelua.. meidän 7-vee
Olen aloittanut paljon kaikenlaista, mutta mitään en oikein ole tahtonut saada valmiiksi, tuntuu että päivässä ei kertakaikkiaan ole tarpeeksi tunteja. Väsymys alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottamaan, mutta edelleen olen ihan valmis nukkumaan jo kahdeksalta ja menenkin nukkumaan yhtäaikaa lasten kanssa joten sitä omaa aikaa ei ihan tosi ole. jotakin on kuitenkin pakko saada tehtyä ja yksi asia niistä on tämä tytön 7-vuotiskortti:

Olin mukana Kajaanin askartelutapaamisessa, jossa sain väritettyä tämän leimasinkuvan (muuta valmista en sitten saanutkaan aikaiseksi) ja kasasin kortin sitten kotona. Tuo tapaaminen oli kyllä todella piristävä ja sai pitkästä aikaa taas kortti innostusta vähän plussan puolelle :) Kiitos kaikille näin myöhäisesti, oli ihana tavata!

Kuvasta voi myös bongata jotakin joka aiemmin on ollut -ei ikinä minun korteissa- materiaalia, mutta tuosta samaisesta tapaamisesta voinen syyttää uusinta villitystäni = valmiskukkasia. Kun aikaa ei ole, on ihan kiva saada jotakin tosi nopeasti valmiiksi joten olen ottanut käyttöön myös valmiit korttipohjat..

Palataan taas......   ..noh, joskus ;)


Leimasimet: En muista
Paperit: Crate paper, Basic Grey
Väritetty: Copiceilla
Leikkurit: Martha Stewart

4 kommenttia:

 1. Ainakin tämä kortti on pirteä =) Ihana kokonaisuus ja tosi kauniisti väritetty leimakuva! Ja kiva kuulla että kaikki on OK. Muistan itse tuossa sillon alkuvaiheessa kuinka oisin voinut kanssa nukkua vaikka seisten, onneksi se helpotti kun asia eteni ;) Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla teidän kuulumisia! Todella suloinen kortti!

  VastaaPoista
 3. Ompa kiva, kun postasit tämän!

  Ihanan näköinen ja ihanat kukat!

  Eikö ookkin kiva huomata, että kun uskaltaa kokeilla jotain uutta, voi jostain selvitä helpommalla?

  Tsemppiä!!!

  VastaaPoista