lauantai 16. lokakuuta 2010

Leiskoja.. Ihmeellisiä asioita

Tässä tämä eilisen illan leiska valmiina:


Tämän leiskan tunnelmasta tykkään kovasti, mutta en saanut sitä millään vangittua kameralla.. kamera joko poltti puhki valkoiset kohdat tai sitten koko kuva näytti ihan synkältä ja hämärältä, joten pakko nyt tyytyä tällaiseen *sinne päin* -kuvaan. Jospa tästä välittyisi edes hitunen siitä mitä ajoin takaa tässä leiskassa..

 Jostain syystä minusta on aina omien lasten kohdalla tuntunut siltä, että molemmat ovat olleet jotenkin niin..."isoja" ikäisekseen (vaikka fyysisesti ovat ennemminkin pienikokoisia) joten minusta tuntuisi oudolta tehdä pojasta hempeitä vaaleansinisiä leiskoja (vaikka voi sellaisiakin syntyä, mutta niissä ei ainakaan sitten ole sellaisia vaaleansinisiä vauvapupuhahmoja tms.), ennemminkin minusta tällainen isomman pojan tyyli sopii lapseen paljon paremmin. Taas tämänpäivän markettiyöpukuostosyritysten jälkeen tuntuu vain että tuollaiselle pojannaperolle joka käyttää kokoa 80 on tarjolla vain niitä vaaleansinisiä pikkupupujusseja, joten voi tietysti olla, että ehkä siitä syystä nyt vain iski tällainen tilapäinen *kaipaa jotain erilaista* ahdistus..
Onneksi tässä harrastuksessa kuitenkin saa toteuttaa sitä omaa näkemystään eikä ole pakotettu tekemään niinkuin muualla aina on. Eli yritän vain nyt selittää, että tämä leiska sopii mielestäni tunnelmaltaan juuri minun pojalleni, isolle-pienelle miehelle.

Paperit: Basic Grey
Niiteistä ei tietoa, ei myöskään luonnonkuituisesta narusta..

1 kommentti:

  1. Voi miten kauniit kuvat tuossa sivussa!

    Mä olen ostanut Henkkamaukasta sekä Lindexistä ja Kappahlista kerta toisensa jälkeen loistavia unihaalareita, löytyy mielestäni kivoja vähän retrotyylisiä ja värikkäitä kuoseja. Ja ovat halpoja ja hyviä.

    VastaaPoista