perjantai 15. lokakuuta 2010

Leiskoja.. futista

Ihan ensiksi, kiitos teille jotka olette jättäneet kommenttinne ja vielä muistatte minua, lämmittää mieltä huomata että minua ei ole unohdettu vaikka nyt hiljaista täällä on ollutkin. Olen yrittänyt vierailla myös teidän blogeissanne, mutta aika vähän on puumerkkiä tullut jätettyä, valitettavasti, vaikka eteen on tullut niin monia upeita askarteluja jotka ehdottomasti olisivat muutaman kauniin sanasen ansainneet..


Laitan tähän nyt kuvan leiskasta jonka sain valmiiksi jo kesällä mutta vasta nyt sain kuvattua tänne asti: Eli siinähän on tuo meidän tuleva jalkapallotähti ;) No jos nyt ei sentään ihan jalkapallotähti mutta lupaava miehenalku kuitenkin.. :)


Niinkuin kuva jo kertookin, tämä leiska on tuplasellainen ja kannattaa huomata, että oikeanpuoleisessa sivussa ei ole taustapaperia pohjakartongin päällä ollenkaan, joku on täällä onnistunut taas rikkomaan yhden rajoistaan ;D Tähän leiskaan en meinannut keksiä otsikkoa, joten näytin leiskan miehelle joka sanoi oitis leiskaan oikein hyvin istuvan otsikon ja tällä sitten mentiin..

Nyt menen jatkamaan seuraavaa leiskaa, jonka toivottavasti saan tänne jo huomenna illalla ( meillä on ollut lapset kipeinä koko viikon ja kun mies nykyään nukuttaa pienimmän silloin kun ei ole iltavuorossa, minulle löytyy pieni rakonen omaa aikaa joten voi olla että jotakin vähän enemmänkin tässä tulevalla viikolla on luvassa, meillä kun on syyslomaviikko joten ei ole aikaisia aamuherätyksiä joten voi hyvin valvoa vähän myöhempäänkin jos pysyy hereillä. Tosin näin iltasella sitten tekstitkin on sen mukaiset, niinkuin tuo edellinen lause joka on 6 riviä pitkä, mutta en uhallanikaan korjaa sitä ja tee lyhyempiä lauseita, rikonpahan siinä sitten toisenkin rajani= kieliopillisesti jotenkuten oikeat lauserakenteet kirjoitetuissa teksteissäni..) Huomiseen :)

Paperit: Cosmo Cricket
Musteet: Memento

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava!!!!

  Niin paljon kaikkea, kaunis ja harmoninen!

  Hyvä sua!!!! Oot ollu monesti mielessä, toivottavasti siälä menöö kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 2. No niin, nyt löyty sitten mun lemppari leiskat mitä olen nähnyt pitkiin pitkiin pitkiin aikoihin. Ensinnäkin, kuvattava on ihan uskomattoman suloinen ilmestys =) Ja sitten värimaailmat näissä leiskoissa tukee noita kuvia täydellisesti. Ihan mielettömän kivasti olet leiskat suunnitellut ja toteuttanut. Huoh, vietin pitkän tovin ihastellessa tässä ennenkun sain aikaiseksi kirjoittaa mitään. Ja olisi niin paljon mitä näistä voisi sanoa, mutta taitaisi tulla liian pitkä juttu... Älyttömän upeeta!!!! Näistä saa ihan mielettömän inspiksen itsekin skräppäämiseen, ei sen puoleen et siitä puutetta olisi ollut... ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno sivu ja mahtuu huima määrä kuvia. Huomio kiinnittyi tosi taidokkaasti tehtyihin ressauksiin, mä en malta ikinä noin tasasta ku on kiire... ;o)

  VastaaPoista
 4. Rajojen rikkominen on joskus terveellistä :) Itse huomaan jumittavani samoihin kaavoihin aivan liian helposti! Onnittelut siis huikaisevan upeasta rajoja rikkovasta sivuparista :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis, varsinkin tuo ruudukkopuoli, jossa on pieniä valokuvia <3<3<3

  VastaaPoista
 6. Mahdoton määrä oli uusia leiskoja, mutta tämä on ihan ehdoton suosikki! Jos mulla on joku kerta monen monta kuvaa, niin palaan tähän uudestaan. Ruudukko oli ihan huippu!

  VastaaPoista