lauantai 23. lokakuuta 2010

Leiskoja.. Kesälomareissu #1


Tähän tuplaleiskaan halusin pirteät värit ja taisin onnistua siinä vai mitä ;) Olemme käyneet joka kesä jossakin lastenpaikassa eripuolilla suomea ja yritän nyt saada pikkuhiljaa näitä kesälomareissukuvia skräpättyä, kun ei niitä sieltä valokuvausliikkeen valokuvataskuista (joissa teetätetyt kuvat asiakkaalle annetaan) tule katseltua. Tämä leiska kertoo nyt sitten tuosta kesästä 2008.

Jokainen kuva on tarkoituksella hieman eri kokoinen, sillä halusin tietoisesti tähän vähän sellaista rennompaa jälkeä, kun nuo minun leiskani ovat aina niin millilleen mitattuja ja kaikki leiskassa on täsmälleen samankokoista. Nyt voin sitten sanoa, että osaan minä myös tehdä jotakin tällaistakin :D

Leiskan kuvista löytyy sitten skräpättynä myös jotakin sellaista mitä en ikinä uskonut pystyväni skräppäämään ;)


Paperit: Basic Grey
kuvioleikkurit: Martha Stewart

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja pirteä!!!!

  Minusta tässä on siltikin hyvin sinun näköistä millimetrityötä vaikkakaan kuvat eivät ole samankokoisia :)

  Sinä se osaat!!! Näitä on niin ihana katsella. Pidän erityisesti väreistä ja siitä miten oot osannu niitä tähän käyttää!

  VastaaPoista
 2. Peesaan Marikaa. Tosi kaunis. Omakuvaako tarkoitit? Kuvat on niin pieniä, että vähän hankala arvailla. No, nyt sitten jää kaihertamaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkään sivut. Tosi hyvin olet osannut tehdä tuplaleiskat! Minua jäi kyllä kanssa mietityttämään että mikä se on se juttu mitä ajattelit ettet osaisi skräpätä... Ainut asia mikä minullekin tuli mieleen on "oma kuva" ? Muuta en keksinyt vaikka pitkään ihailin sivuja ja mietin... =)

  VastaaPoista
 4. Jes mitkä värit, tosi hyvä yhdistelmä! Ja millintarkat mustat reunukset kyllä sopii tähän myös :) Tuplaperhoset on myös aivan hurmaavat <3

  Ja muakin jäi vaivaamaan se, mitä et uskonut voivasi skräpätä...

  VastaaPoista