sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Buzzausta ja pikkukaloja.. ..ja se arvonnanvoittaja

Huhhuijakkaa, takana sellainen viikonloppu ettei toista samanlaista tarvita ihan heti. On istuttu lapsen kanssa neljään aamuyöllä päivystyksessä, pärjätty kolmen tunnin yöunien voimalla sairastelevien lasten kanssa ja edelleen kuvitellaan että huomenna jaksaisi herätä aamuvuoroon huomiseksi. Ei vaan kuulosta lupaavalta kun jo nyt parin tunnin aikana on lapset yskineet pariin kertaan itsensä hereille itkemään.

Mutta olisi pari asiaa jotka pitäisi vielä saada alta pois, ja niistä ensimmäinen on asia josta olin kovin innoissani kun kohdalle osui, sillä minulle tarjottiin mahdollisuutta Buzzadorina testata Möller Omega-3 Pikkukaloja ja innostusta tästä aiheutti erityisesti se että kyseisiä pikkukaloja on ollut meillä käytössä vanhimmalla tytöllä. Aina silloin, kun olen huomannut että koulukeskittyminen on vaikeaa, on otettu kuurina pakkaus pikkukaloja ja eron on huomannut kun läksyt sujuvat paremmin ja koulussa asiat jäävät paremmin mieleen kun tunnilla malttaa keskittyä. Vaikka meidän tyttö on luonteeltaan tosi rauhallinen ja oppii helposti asioita, on silti välillä näitä kausia jolloin kaikki tuntuu tökkivän. Olenkin jutellut sellaisten äitien kanssa joiden lapsilla on enemmän keskittymisvaikeuksia, ja ongelmia koulunkäynnissä ja perheissä joissa on ollut lapsilla käytössä pikkukalat, heilläkin on huomattu ero keskittymiskyvyssä ja koulunkäynnissä. Olenkin jo ennen tätä testausta ollut kehottamassa "levottomien" lasten vanhemmille kokeilemaan ja testaamaan käytännössä miten kalanmaksaöljyn käyttö vaikuttaa lapsen keskittymiseen.


Nyt kun pääsin mukaan kokeilemaan tätä tuotetta, halusin ehdottomasti testata myös noiden kahden nuoremman kanssa miten pikkukaloille käy, sillä en ole aiemmin ostanut pikkukaloja kuin tuohon koululaisen tarpeeseen ja nyt pääsin testaamaan millainen vastaanotto on kaksi- ja neljävuotiaan kohdalla.  Kun pikkukaloja on annettavaksi kolmelle lapselle, korostuu asia joka on harmittanut minua aiemmin noissa pikkukaloissa, nimittäin se että kaloja pitää antaa 2 yhdelle lapselle, joten joka päivä kaivelemme yksittäispakatusta liuskasta 6 kalaa, jotka ovat koostumukseltaan tietysti pehmoisia ja lapsen helppo syödä, mutta sitten myös sellaisia jotka tahmaavat jonkin verran käsiä ja niitä on vaikea pienen lapsen saada pidettyä kädessä tiputtamatta. Itse tykkäsin paljon enemmän pikkukalojen entisestä koostumuksesta, joita joskus vuosia sitten oli, ne olivat sellaisia kapseleita jotka eivät tahmanneet ja ne oli paljon helpompi saada irti annosteluliuskasta, mutta voin hyvin kuvitella että joidenkin lasten oli niitä vaikeampi niellä ja siksi niitä on kehitelty tähän suuntaan. Sensijaan pikkukalojen maku on sitten ollut sellainen että meidän lapset niitä tosi mielellään syö, ja säännöllisesti onkin pitänyt perustella varsinkin pienimmälle miksei kaloja voi syödä kuin sen kaksi päivässä vaikka kuinka tekisi mieli. Meillä on valitettavasti sairasteltu nyt kokeilun aikana niin paljon ettei samanlaista keskittymiskyvyn parantumista ole voinut tarkkailla, mutta ei noista nyt ainakaan haittaakaan ole sairastelujen keskellä ollut ;)
Se huono puoli tässä kokeilussa oli, että nyt meillä ymmärtävät myös nuo kaksi nuorempaa pyytää noita pikkukaloja kun niiden makuun pääsivät ja odottavat aina innolla aamuisin omaa pikkukala-annostaan.....


Lisätietoa tästä tuotteesta haluaville löytyy osoitteesta: http://www.moller.fi
Ja jos Buzzaus ja Buzzadorina oleminen ei ole vielä tuttua, siitä voi lukea lisää: http://www.buzzador.com/fi/page/buzzador


♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Ja sitten se toinen asia: sain arvottua arvonnan voittajan ettei enää pitkitetä jännitystä, mutta huomisen aamuvuoron kolkutellessa ja kellon juostessa jatkan tästä asiasta sitten taas heti kunhan ennätän :)
Voittaja on siis random.orgilla arvottuna kommentti nro 2 MillaVaan. Toiseen arpaan oikeuttavaa linkkiä en löytänyt mutta näin yhdelläkin arvalla pääsi näköjään aika pitkälle ;)  Useampaa nimeä ehdotelleiden kesken randomi osui nro ykköseen, eli Kanneliin, jotakin pientä siis luvassa sinnekinpäin :) Palailen asiaan!

8 kommenttia:

 1. Vau, kiva kuulla:). Jälkeenpäin vain huomasin osan ehdotuksistani olevan jo käytössä. No sattuuhan sitä tällaista, varsinkin tällaiselle suhteellisen "nuorelle" bloggaajalle.
  Kurjaa kun lapset sairastavat. Ja on erittäin ikävää ja raskasta istua yöllä päivystyksessä kun saa odottaa ja odottaa.... .Voimia teille ja tervehtymistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa mitään että ehdotuksissa oli jo käytössä olevia nimiä, eihän näitä voi mitenkään tietää kaikkia. Ehdotuksista sain kuitenkin ihan uusia ideoita, joita ennen en ollut hoksannutkaan joten tämä oli hyvä juttu!

   Laittaisitko osoitteesi minulle sähköpostina: piiloaitta@luukku.com

   Poista
 2. Kiitos paljon <3 pikaista paranemista muksuille ja kiitos pikkukala vinkistä ! Noita on pakko ostaa ja itelle kans jotain kalaöljyä jospa tuo muisti ja pääkoppa toimis paremmin (unohdin aivan totaalisesti lisätä mainoksen arvonnastasi blogiini :( anteeksi )
  oiken ihanaa alkanutta viikkoa ja jaksuja pikkupotilaitten kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä olisi tosiaan pahitteeksi pieni muistinvirkistys itsellenikään, sen verran on taas viimeaikoina unohtunut asioita, joten älä huoli ;)

   Laittaisitko sinäkin minulle yhteystietosi sähköpostissa, samoin sen mitä toiveita palkinnon suhteen sinulla on: piiloaitta@luukku.com

   Poista
 3. Voi itkut, pikaisia paranemisia!! Meillä ollaan tällä hetkellä toistaiseksi terveitä, viikkokausien sairastelun jälkeen. Voisin jossain vaiheessa hakea sen teflonpaininjalan, nimittäin tuli hankittua pojan ulkohousutarpeiksi pulia, ja siihen en koske ilman teflonia.. ;) MUTTA älä nyt ala siitä huolehtimaan, sillä ei ole kiire kun en niitä housujakaan ennätä vielä aikoihin tekemään kun on niin monta muuta projektia jonossa ennen niitä, ja vielähän tuolla on toppavaatekelitkin. Niin että tämä oli vasta sellainen ennakkovaroitus jota ei tarvitse ottaa tosissaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sanoa aina ääneen, kun nytkin olisin eilen voinut tuoda sinulle ne paininjalat kun ees-sun-taas ajettiin teidän ohi.. Mutta voit käydä hakemassa, tai viimeistään ensi perjantaina (tai torstaina, en ole vielä varma)taas ajetaan siitä ohi niin voin nakata jos et ennen ennätä käydä..

   Olipahan taas ihan aivot narikkassa -osallistuminen sinun arvontaasi, kun ei ollut edes osallistumiskelpoinen kommentti minulla. Ajatuksissa oli kirjoittaa niistä kesävaatteista, mutta kirjoitusvaiheessa muokkasin tekstiä niin ettei lopulta kommentissa enää ollut sanaakaan niistä kesävaatteista, mutta tätä se teettää kun ei saa nukutuksi tarpeeksi..

   Minuakin houkuttaisi tehdä uusi välikausihaalari kun se viimevuotinen oli ihan huippumieluisa ja parempi kuin mikään kaupasta ostettu, kalliskaan puku muttei taida nyt millään ennättää kaava-askarteluun..

   Poista
  2. Oli se ihan osallistumiskelpoinen, ainakin se osallistui siihen arvontaan. ;) Juu kuten sanoin, kiirettä ei ole kun kaavojakaan en ole vielä housuihin piirtänyt, mutta jahka tässä. ;)

   Poista