perjantai 28. toukokuuta 2010

Leiskoja.. pientä näpertelyä..

Niin kuin aiemmin vihjailin, luvassa on pientä näpertelyä:


Kun leiskan valmistumisella ei ollut mitään kiirettä, leikkelin sitten ihan urakalla noita kukkasia ja pieniä kirjaimia. Tietysti taustalla oli ajatus Inspiroidu-haasteesta, mutta myöhästyin sitten viimeviikon haasteesta päivällä, kun en halunnut haasteen takia hätiköidä leiskaa valmiiksi. Tietysti mielessä kävi myös tämän viikon inspiroidu haaste johon tämä sivu olisi voinut käydä, mutta ymmärsin haasteesta että kuvioreuna pitäisi olla jollakin leiskan sivulla eikä näin keskellä kuten minulla tässä on. Mutta enpä tuota ole ennenkään ennättänyt mihinkään haasteisiin mukaan joten mitäs tuosta..


Eli tähän leiskaan silppusin tuon valokuva-albumista otetun kuvan ja onneksi se ei mennyt pilalle. Kuva itsessään ei ole mitenkään erikoinen, mutta se on hyvin tärkeä minulle. Monesti huomasin tytön pienenä miettivän jotakin, mutta koska tytöltä vielä tuolloin puuttuivat sanat, en koskaan saanut selville mitä tyttö mietti pitkät tovit aivan ajatuksissaan..
Jostain syystä tässä blogikuvassa tuo otsikko meinaa hukkua tuonne kuviopaperiin, mutta livenä se minusta erottuu ihan eri tavalla. Samoin osa kukista on kohotettu taustastaan vaikkei sitä tästä oikein näy..

Minussa on kaksi puolta, joista toinen tykkää tällaisesta romanttisesta tyylistä ja minusta nämä paperit ovat aivan hurmaavat. Olen käynyt ihastelemassa ja huokailemassa eräässä amerikkalaisessa blogissa leiskoja joissa on käytetty paljon kukkia ja muutenkin leiskat ovat vaan niin.. lumoavia joten oli ihan pakko yrittää jotakin samantapaista kukkahärpäkettä.

Monesti leiskaa tehdessäni unohduin lueskelemaan tuon alemman vaaleanpunaisen paperin lauseita. Ne ovat jostakin englantilaisesta lastensadusta, mutta valitettavasti satua ei voi lukea kokonaan, sillä se katkeaa aina tuossa paperin reunassa.. Silti nuo pätkät ovat minusta ihania! Kukallinen paperi on Pink Paisley josta myös nuo irtokukat on leikelty, tuo vaaleanpunainen paperi on Making memories ja puukuvioinen paperi on cosmo Cricettiä. Papereiden reunoihin on pyyhkäisty hieman mustetta ( Desert Sand & Angel Pink).

Kokeilin noihin kohotettaviin kukkiin uutta kaksipuoleista kohoteippiä mutta en kyllä yhtään tykännyt noista Dovecraftin Clear Squares -palasista. Minusta niitä pikkuruisia neliöitä oli vaikea irrotella suojamuoveistaan ja jos palanen sattui tarttumaan sormeen liimatöhnä jäi sormiin ja tuolla palasella ei tehnyt enää mitään. Eli aivan liian tahmeita ja sotkevia minulle mutta kai noillekin jokin ihan oma käyttötarkoitus löytyy, noissa on se kiva puoli että ovat läpinäkyviä toisin kuin "perinteiset" valkoiset kohoteipit.

Mitähän sitä keksisi seuraavaksi... ;)

7 kommenttia:

 1. Ihana leiska taas. Tuo otsikkokin erottuu isommassa kuvassa hyvin. Herttainen kuva. Meiltäkin löytyy kaksi pohtijaa. Toinen niistä osaa jo selittää, mitä ajattelee, mutta ei siitä aina siltikään ota selkoa, kun mielikuvitus on niin villi.

  VastaaPoista
 2. Ihana sivu! Tosi ihanasti olet saanut "pelkkää paperia" käyttämällä noin mahtavia koristeita. Itsellä kun välillä tahtoo tulla runsaudenpula noiden koristeiden kanssa...Värit on ihanat ja sopii kuvaan kivasti, pehmentäen ja samalla korostaen :)

  VastaaPoista
 3. Itse kiinnitin ekaksi huomion valkoiseen ricrac-nauhaan (tai mikä sen nimi nyt onkaan): se sopii tähän tosi hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Ihanasti olet jaottanut nauhalla ja ruskealla paperilla tuosta välistä!
  Ihana kuva, varsin keskittyneen näköistä meininkiä =)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja herttainen sivu!

  Ootpa ahkeroinu kukkien kans :)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään noista sun tekemistä kuviopaperista leikatuista koristeista ja miten ne kehystää kuvaa. Tosi hienoja! Otsikon sanamuoto on kiva. Voimakkeesti kuviollisten paperien kanssa olen huomannut, että otsikko vaatii usein taustakseen jotain yksiväristä. kerran jopa revin yhden leiskan kirjaimet irti ja laitoin yksiväristä paprua neliöt jokaisen kirjaimen alle... Mutta ihan hyvin ne tässä leiskassa näkyvät.

  VastaaPoista
 7. Minun mielestä tämä leiska on kertakaikkiaan ihana!!! Tykkään ihan älyttömästi. Ja arvaa että tuli ikävä kunnon leikkailua. Minä ruukasin ennen leikkailla kuvioita papereista ja nyt en edes muista että milloin viimeksi olisin jotakin oikein leikellyt! minulla on tuo sama paperi joten voi olla että oikein innostun ja alan leikkelemään sitä samallalailla kuin sinäkin. hihiii! :)

  VastaaPoista