tiistai 25. toukokuuta 2010

Leiskoja.. Maalari


Tässä tämä toinen leiska jonka kuvat pitivät alunperin tulla tuohon toiseen leiskaan, mutta ovat niin paljon paremmat tällaisten papereiden kanssa!


Paperit on October Afternoonia. Muistin taas miksi en ole käyttänyt tuota minulla olevaa valkoista kynää, se ei yksinkertaisesti kykene tekemään kunnonjälkeä, se joko työntää hirveän klöntin tai sitten ei anna väriä ollenkaan. Tästä syystä nuo journalingin ympärillä olevat valkoiset viivat ovat noin epätasaiset. Vaikka värit ovat noinkin.. Hmm.. voimakkaat, minä tykkään  tästä kovasti :) Minulla on varmaan jokin shokkiväriterapia meneillään ;)

Nyt minulta sitten loppui käyttökelpoiset valokuvat, mutta koska leiskainto on vielä niin kovassa vauhdissa, menin ja nappasin yhden kuvan meidän valokuva-albumista tietäen että jos sen tuhoan, itku pääsee sillä se valokuva on minulle tosi tärkeä ja koska toista kuvaa en voi saada kun se on otettu filmikameralla. Toivon nyt kovasti että en pilaa kuvaa ja onnistun tekemään leiskasta sellaisen joka säilyy mahdollisimman pitkään. Mutta nyt tosiaan on luvassa paljon pientä näpertelyä ja hempeitä yksityiskohtia, sillä uusien valokuvien saapumiseen menee vielä jonkin aikaa ja aika on saatava kulumaan (ihan kuin minulla oikeasti olisi ylimääräistä aikaa jota pitäisi ihan kuluttamalla kuluttaa.. heh..) ;)

10 kommenttia:

 1. Oi, ihan mahtava tuo tähtiympyrä! Vois varmaan kokeilla kortissakin... ;)

  VastaaPoista
 2. Tähtiympyrä on hyvä, samaa mieltä.

  Mikä kynä sulla tekee noin? Tosin mä en tossa mitään huomannu... mutta ne Sakuran Souffle-kynät, joista mä tykkään, niin niillä pitää aina koesöhrystää toiselle paperille että muste lähtee virtaamaan kunnolla, kun se muste on semmoista paksua ja sitä kuuluu tulla paljon kynästä. Hope this helps.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa jälkeä. Siinä edellisessäkin oli niiiiin herkulliset paperit ja niin kovin kuplaisen näköinen otsikko =)

  Ihanan näköinen otsikko tässäkin, ja kivat ne viivat journalingin ympärillä.

  VastaaPoista
 4. Hieno tuotos jälleen!

  Ei sitä alkuperäistä kuvaa tarvitse käyttää, vaan marssi valokuvaliikkeeseen ja vie kuva sinne ja pyydä vaikka parikin kopiota. Onnistuu kyllä heiltä. Hiukan hintavampaahan se on kuin filmistä/muistikortilta teettäminen, mutta mielestäni sen arvoista, ettei kallisarvoinen kuva tärväänny. :)

  VastaaPoista
 5. Paula: Minä mietin tekiessä ihan samaa, että voisi kokeilla johonkin korttiin tuollaista tähtiympyrää..

  Puuhapetenvaimo: Tuo minulla oleva kynä on Inkssentials enkä kyllä yhtään tiedä miksi ihmeessä päätin sitä käyttää leiskaan.. En ole vielä löytänyt noita Sakuran kyniä, niitä pitää kokeilla..

  Ranu: Kiitos :) Minustakin ne viivat on ideana tosi kiva..

  Ceraci: Hups, meni jo.. mutta vastaisuuden varalle hyvä tietää että suoraan valokuvastakin voi saada kopion.

  Oi, minähän voisinkin skräpätä omasta isästäni, minulla ei ole hänestä muistona kuin yksi valokuva jota voisin käyttää skräppäyksessä jos siitä saisi kopion!

  Kiala: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Heissan! Kyselit halibubu-kortin ruusuista... Ne on "väritetty" Glimmer Mistillä.. Lopuksi vaan sitä suihkuttelin päälle. Ja sitähän saa "omatekoisena", kun laittaa minimisteriin tms. Distressiä pullosta, Perfect Pearlsia ja vettä.. ;)

  VastaaPoista
 7. Vau, onpa aiheensa näköinen leiska! Hienot kirjaimet ja muut, ja värit just passelit!

  VastaaPoista
 8. Superhieno!!!! Minä tykkään tuosta raitapaperista kun ne värit on niin namit ja ihana kun otsikossakin on samaa paperia!!! Otsikko on kyllä huippu! :) Mutta kaikista eniten tykkään itse kuvista. Ihanat!

  VastaaPoista
 9. Noista tähdistä tuli mieleen eräätkin retrokukkaleikkurilla paperista leikatut kukat, joita minulla on noin puoli litraa (joo, kukkien määrä mitataan nykyään litroissa). Laitoin nimittäin KK-sivuston salaiset toiveet ryhmään toiveeni, joista yksi oli juuri nuo retrokukat, joita tuli postipojan kantamana hervottomia määriä. Ne on tosi ihania, ja niitäkin voisi käyttää tuohon samaan tyyliin.

  VastaaPoista