tiistai 6. huhtikuuta 2010

Saanko esitellä: Ihka eka leiskani!!

Olen "opiskellut" ahkerasti tätä skrapbookingia ja nyt on vihdoin aika paljastaa ensimmäinen tekeleeni. Mietin pitkään laitanko tunnistettavia valokuvia tänne, mutta kun yritin sumentaa kuvista kasvot, se näytti aika kamalalta. Joten toistaiseksi nyt saatte nauttia näistä kuvista ihan alkuperäisinä :) (Vain journaling kortista sumensin paikkakunnan.. )

Leiskassa on aika paljon tavaraa, mutta mitään ei voinut ottaa poiskaan, joten näyttää siltä, että minun leiskoissani tulee olemaan sitten paljon kaikkea pientä..

Jälleen kerran se mitä minulta ei valmiina löydy tehdään itse, joten journaling kortti on väritelty musteilla ja viivat on leimattu jollakin kukkaleimasimella kukan vartta hyödyntäen. Myös otsikon kirjaimet on itse värkätty. Tuo suurin teksti on lisäksi saanut pintaansa glossy accentsia (ja näitä leiskojen otsikkoja varten sen itseasiassa ostinkin) ja se nostaa kivasti nuo kirjaimet koholle.

Papereina tässä on ihania Cosmo Cricketin papereita, nämä Garden variety -sarjan paperit on niin suosikkeja, että voisin ostaa vaikka kymmenen pakettia näitä! (valitettavasti en ole löytänyt tämän yhden lisäksi mistään lisää noita 12x12 kokoisia paketteja..)

Tämä leiskojen teko vei minut kyllä ihan kokonaan mennessään!!!

7 kommenttia:

  1. JIPPII!!! JIPPII!!! JIPPII!!!

    Tulihan se ensimmäinen sieltä ja vau, sehän on aivan ihana! :) Kuvat on tosi tosi suloisia ja nuo paperit on kyllä niin mahtavan värikkäitä. Minäkin ostin kasan niitä, mutta en ole vielä saanut käytettyä ollenkaan.. hups.. en taida edes tietää että minne olen ne laittanut. Pakko kyllä kaivella esiin!

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno! Kyllä näkee että olet opiskellut, ei meillä kaikilla ole ensimmäiset sivut olleet tätä luokkaa ollenkaan... :D
    Värit on ihanan pirteät ja kuviin sopivat, ja asettelu kiva :)

    VastaaPoista
  3. Tästä se alkaa, ja varo vaan, skräppäämiseen voi jäädä koukkuun ;)

    Kivan retrohenkinen sivu (ja haalari) ja ihanat valokuvat <3 Komppaan Pia K:ta, ensimmäiset sivut eivät aina ole näin hienoja..

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos teille sanoistanne Laura, Pia K ja xing! Jos ihan rehellisiä ollaan niin minua vähän jännitti mitä tästä leiskasta ajatellaan... Ja tosiaan, tämä innostus sen kun kasvaa, on tämä niin kivaa.. ;)

    Ja Xing: Minulla on nyt meneillään retrokausi lastenvaatteiden osalta, mutta en ollut edes tajunnut että tämä sivukin on tosiaan aika retrohenkinen ;D taitaa tulla näköjään alitajunnasta!

    Tuosta journalingista ei taida erottua, mutta siinä lukeekin, että tuo tyttöni päällä oleva haalari on mieheni lapsena käyttämä puku ->sopii nyt hyvin peltotöihin, ei kuitenkaan käyttöpukuna enää ;)

    VastaaPoista
  5. Ihana sivu! Tosi mahtava! Ihanan modernisti retro :)

    VastaaPoista
  6. Todella hiano sivu ja niin ihanat värit :)

    VastaaPoista
  7. Vastavierailulla! Enpä ole tänne ennen eksynyt...Siis täytyy sanoa että WOW, jos tämä on todella sun ensimmäinen leiska niin haluan tietää mihin olet päässyt parin vuoden päästä!!! Oma eka sivu kun oli aika riman alitus :D No parissa vuodessa ehtii tapahtua vaikka mitä! Jään innolla seuraamaan tilannetta :)

    VastaaPoista