torstai 21. helmikuuta 2013

Ompeluja.. unohtuneita

Koneella olevia kuvia selatessa tuli vastaan ompeluksia joita en (muistaakseni) ole vielä tänne laittanut..Pienelle neidille lahjaksi tehty setti:Tämä tunika meni lahjaksi jo viimetoukokuussa, mutten muista että olisin tätä vielä täällä näyttänyt..Ja tämä hattu on samaa tyyliä kuin isoveljen viimevuonna blogattu, edelleen aivan käypänen hattu. 


Väriksi en ehkä olisi valinnut oranssia, mutta koska tyttö on mennyt tämän talvea isoveljen entisellä oranssi/harmaalla haalarilla, värit piti napata sieltä. koko talven on mieleni tehnyt hommata tytölle samanalainen Molokidsin tähtihaalari graffitin harmaana kuin veljellään, mutta en ole löytänyt mistään sopivaa ja nyt taitaa olla jo myöhäistä tälle talvelle.. ensitalveksi on pakko saada tuollaiset puvut molemmille pienemmille, sillä vaikka pojalla tuo haalari on ollut kohta kaksi talvea, se on edelleen loistokunnossa ja muutenkin vaan niin kertakaikkisen ihana!

En ole tarkoituksella ommellut hatun reunoja, sillä minusta näissä malleissa näyttää niin hyvältä kun oranssia reunaa näkyy aavistuksen verran ympäri hatun sen ollessa päässä.

Vielä pitäisi muokata kuvat lasten joulujuhliin tehdyistä vaatteista. Ai minäkö vähän myöhässä näiden postausten kanssa? Ei ollenkaan, olen vain aikaani edellä... ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita löysit kuvien kätköistä. Mukava on jälkeenpäin katsoa mitä on saanut aikaiseksi. Sen takia oikeastaan itse halusin tehdä blogin, että saan johonkin talteen omat työni. Mistä tilaat noita merkkejä? Itse olen tilannut minanamnbandista. En ole tilannut vielä muuta kuin perusmerkkejä omalla nimellä varustettuna. Voishan sitä jotain pesulappuja tai kokolappuja myös ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama paikka myös noilla minun merkeillä, tosin kokomerkinnät tulee ihan suomalaisista nettikaupoista, milloin mistäkin.. Pitäisi tilata uusia lappuja, kun tässä saisi yhden nimiongelman alta pois.. ;)

   Poista
 2. Suloisia lahjuksia onkin valmistunut! Iloisen värisiä. Myös tuo harmaa-oranssi yhdistelmä on hieno :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit olivatkin vaikeita, sillä molemmat setit meni perheeseen jossa tykätään ihan erilaisista väreistä ja kuoseista kuin meillä. Onneksi tytöillä toimii aina tuo vaaleanpunainen ;)

   Poista