tiistai 6. marraskuuta 2012

Kiinnostaisiko pienimuotoinen vaihto?


Löytyisikö käyttöä tällaisille pienille tiketeille, joita voi käyttää askartelussa koristeena?
Olen siis leimannut kyseiset tiketit Cansonin paperille (250g happovapaa arkistointikelpoinen paperi), ja leimaillut vasemmanpuolimmaiset VersaFinen musteella ja embossannut kirkkaalla jauheella. Oikeanpuoleiset on leimattu Mementolla (näitä ei siis ole embossattu). ja molemmat on värjätty Mementon musteilla.  Tuo jossa lukee "TICKET" on kooltaan noin 2,5x5cm jonka avulla voi suhteuttaa noiden muiden kokoja.
Jos et tykkää embossatuista/bossaamattomista, voit valita vain toiset noista!

Vaihdossa haluaisin jotakin jota voi hyödyntää Project Life tyyppisessä askartelussa:

 •  pieniä leimasinkuvia (huom. haluaisin omat kuvani käsittelemättöminä versioina, eli pelkästään mustalla paperiin leimattuna, embossata voi jos on mahdollisuuksia/innostusta. Itse värjäilen mieleisekseni ja leikkelen reunat). Kuvien aiheina esim. nuolet ♥ , muut tiketit tai vastaavat, sellaiset "tikku-ukkohahmot" kuten liikennemerkeissä ym. muita vastaavia voi ehdottaa
 • Washi teipinpätkät, kiinnitettynä jollekin alustalle josta ne saa irti (erityisesti graafiset kuviot, nuolimaiset, katkoviivat, pilkut, ruudut yms. ei niinkään mitään esittäviä hahmoja/kukkasia/koukeroita tms..)
 • napit, klemmarit   ,haaraniitit..
 • sellaiset pahviset kuviot (mitä nämä nyt ovatkaan nimeltään?)  aaltosulkeet tms. 
 • leikkureilla leikatut kuviot, mm.tagit, puhekuplat, pilvet tms.
 • muita samaan tapaan käytettäviä pieniä juttuja joilla voi koristella valokuvia, ehdota! 
Huom! käytän tuossa projektissa ainoastaan Basic Greyn papereita joten kaikki koristeet jotka on tehty kuviopapereista pitää sopia noihin papereihin (mikäli vain tuo kys. sarja on tuttu).Tässä hieman vinkkiä miten noita tekemiäni tikettejä voi hyödyntää:
(Totta, näitä leiskoja ei ole täällä vielä nähtykään, toistaiseksi ;) )

 Eli merkin voi laitta kurkistamaan kuvan/muiden papereiden takaa kuten ylläolevissa kuvissa näkyvät eriväriset paperit jollaisia olen käyttänyt leiskoissa.

Myös tuollaisia vastaavia voin haluttaessa vaihtaa, mutta sitten tarvitsen vähän vinkkiä millaiselle paperille leimaan noita, sillä tyhjällä paperilla nämä eivät toimi yhtä hyvin kuin nuo tiketit.
Vasemmanpuoleinen on noin 8x6cm ja oikeanpuoleinen n.2x6

Ja jos ruskea väri ei miellytä, näistä väreistä voi valita mieluisen (lisäksi VersaFine musta ja tummanruskea)

Ja hommahan toimisi niin, että ilmoitat kommenteissa sähköpostiosoitteesi tai pyydät minun osoitettani (ja mieluusti myös sen mitä voisit vaihtaa, mutta voit ilmoittaa myös sähköpostissakin jos haluat). Sitten voimme sähköpostitse sopia tarkemmin yksityiskohdista ja molemmat laittavat kirjeet postiin omakustanteisesti. 

Jos kävisi niin hassusti että tämä vaihtoni tavoittaisi useammankin halukkaan vaihtajan, voin toki tehdä noita vaihdettavia lisääkin!

7 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt kysellä/ehdottaa itse tehtyjen koristeiden vaihtoa omassa blogissa, joten kiinnostaa! Tulisko tässä sähkäriosoite mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan löytänyt, profiilista tai blogistasi..

   Poista
 2. En tajua skräppäämisistä tai muistakaan vastaavista yhtikäs mitään, mutta nuo on niin hienoja, että heti alkoi pää raksuttaa, mihin tuollaisia muuten voisi käyttää.. wau! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan eihän nämä pelkästään skräppäysmateriaalia ole, joten kyllä käypäsiä projekteja aina löytyy vaikkei askarteluita muutoin harrastaisikaan ;)

   Sen kun tulet käymään (kunhan molempien pesue on selättänyt pöpöt) niin teet itse tuollaisia merkkejä itsellesi! Minä kyllä neuvon ja voin luvata että noiden teossa ei kauaa mene, ja ihan varmasti osaat kanssa, ne on helppoja tehdä :)

   Tietysi toinen (ei yhtään niin hauska sinun kannaltasi) vaihtoehto on että teen noita merkkejä sulle ja tasataan jollakin ompelujutulla, jos vaan koet että sieltä löytyisi tuollaisen tiketin mentävä projekti!

   Poista
  2. Ei hassumpi aatos! Ja minusta nimenomaan tuntuu, että se minulle parempi vaihtoehto olisi se ompeluvaihtis. Pitäisi ensiksi vain kehittää moisille etiketeille paikka. =)

   Poista
  3. Ilmoittele sitten kun on paikka löytynyt ;)

   Poista
 3. Voisin laittaa vaikka kuvan omista leikkureista niin saat itse päättää mitä haluat. hullunkurinenperhe@gmail.com palvelee =)

  VastaaPoista