keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Skräppäystä, askartelutapaamisia, leipomuksia ja pientä ompeluakin löytyy valmistuneiden listalta

Kiireitä kiireitä, sitähän aina..

Monenlaista käsityötä on viimeaikoina valmistunut. On leivottu sen seitsemää sorttia tarjottavia synttäreille.


 On myös tehty ja luovutettu saajalleen tuo viimepostauksen arvontapalkinto. Tästäkin tajusin viimehetkellä pikaisesti näpsäistä kuvan kun olin jo menossa autolle viedäkseni palkinnon uudelle omistajalleen.


Pussukasta löytyi mm. tällainen pieni vihko, johon voi laittaa vaikka ompeluneuloja, hakaneuloja, ym. pientä tarpeellista  terävää. (tämä oli samalla tällainen pieni SneakPeek sitten joskus valmistuvasta projektista  ;D )


Kävin myös viimelauantaina tosi pitkästä aikaa ystäväni Johannan askartelutapaamisessa, joita järjestetään Johannan kaupalla Villakeijussa, joka on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen paikka, sillä kyseinen putiikki on oikea askarelijan unelma tällaisella pienellä kylällä josta löytyy lisäksi vain Tiimari, sekin valikoimineen vielä suppeampi kuin yleensä tiimarit isommilla paikkakunnilla.

Askartelutapaamisen aiheena oli Joulukortit, ja sieltä sain taas todella pitkästä aikaa innostuksen paperiaskarteluihin. Mikä sen parempaa inspiroitumista kuin hyvä seura mieluisan tekemisen parissa. 


Kun tulin kotiin, alkoivat ajatukset hakeutua myös skräppäyksen maailmaan. Lähdin siis selailemaan nettiä ja mieleen juolahti blogi jonka kirjoittajalla on sellainen skräppäystyyli joka on jäänyt mieleen. Siispä suuntasin Riikan blogiin (Paperiliitin) ja Riikan ansiosta yli 1,5 vuoden tauko skäppäyksessä päättyi siihen. Mahdottomasti uusia ideoita kokeiltavaksi, tekniikoita testattavaksi, kuvia skräpättäväksi. Ja sitten alkoi syntyä.  En malttanut odottaa että saisin teetätettyä kuvia tai ostettua uutta mustetta, joten tein useamman leiskan jotka jäivät odottamaan niitä kuvia. Palaan siis ennemmin tai myöhemmin asiaan :)
Ideana tässä leiskassa oli se, että valokuvassa tyttö on tekemässä tuota taustaa joka leiskan pohjana on. Tällainen Riikkamainen skräppääminen maaleilla, musteilla, leimasimilla ja GlimmerMisteillä on todella rentouttavaa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ainakin yhden leiskan verran!

12 kommenttia:

 1. Aivan upea skräppäys! Riikkamainen skräppäystyyli taitaa tosiaan sopia sinulle.Toivottavasti skräppäyksiä syntyy nyt enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä erikoista onkin että nyt innostuin "sotkemaan" väreillä ja lätkimään tavaraa ihan sattumanvaraisiin paikkoihin. Ne jotka tuntevat minun skäppäystyylini, tietävät että sitä voi kuvata hyvin lyhyesti: millimetrin tarkkaa. Siksi onkin jännä kuinka nyt kaikki löytävät paikkansa ilman viivotinta.

   Toivotaan kovasti että ennättäisin näitä aina tekemään enemmänkin, nämä on kyllä niin mukavia näperreltäviä :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän kaunis skräppisivut. Mä vaan aina jaksan ihastella näitä sun skräppäyksiä =)Itsellänikin on nyt ollu ihmeen pitkä tauko tuosta paperiaskartelusta ja olen odotellut milloin saisin inspiraationi takaisin. Pikkuhiljaa olen jo ruvennut hipelöimään taas kortti ja skräppitavaroita, joten eiköhän sitä lähiaikoina saisi taas jotain valmistakin aikaiseksi =)

  Ihanan palkinnonkin olet arvonnan voittajalle tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastellaan sitten puolin ja toisin, minä tykkään niin paljon sinun tekemisistäsi :)

   Ja sitä skräppäysinnostustasi odotellessa.... mitä jos hakisit vauhtia innostuksellesi askartelutapaamisesta ;)
   En nyt muista mistä päin olit mutta kun tänne meillepäin olet ajellut eli et voi olla niin kauhean kaukaa, joten tekisi mieli houkutella sinua tulemaan tuonne Kajaanin askartelutapaamiseen 27 päivä, olisi tosi kiva taas nähdä :)

   Poista
 3. Kuinka kaunis sivu! Selvästi huomaa sinun tyylin kuitenkin tästä leiskasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun saan leiskan valmiiksi ja tuijotan sitä vielä sen viimeisen hetken verran jolloin syntyy se päätös että sivu on valmis, totean että taas tuli ihan minun näköiseni tuotos mutta en kuitenkaan saa kiinni siitä mikä näissä minun leiskoissani tekee siitä juuri sen minun tyylisen. Tyyli minulla kuitenkin on aina hyvin vaihteleva..

   Poista
 4. Todella kaunis sivu ja suurkiitos kauniista sanoistasi! Hienoa, että minä tai blogini ovat innostaneet sinua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sen niin kuuluu ollakin että kiitokselle pitää antaa kasvot :)

   Kerron siis aina mielelläni jos jostakin olen apua saanut, inspiraatiota ammentanut, ja hyviä vinkkejä tavannut!

   Poista
 5. Voi mahdotonta, eihän tuollaisia sivuja voi itse tehdä! =D Tosi ihanaa skräppäilyä.

  Ja minä onnellinen omistan tuon yllläripalkinnon.. sydän roikkuu nyt keittiössä yhden oven nupissa ja pääsee joskus tuulikaapin naulakkoon roikkumaan, naulakko vain on vielä vaiheessa.. =) Neulavihko on tästä lähtien mukana reissuissa, sellainen matkailun survival kit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita voi, kokeile vaikka itse ;D
   Millähän minä saisin sinut houkuteltua skräppääjäksi??;) Olis kyllä niin kivaa kun läheltä löytyisi lisää skärppääjiä vaikka ihan skräppäyskokoontumisen järjestämiseksi asti.


   Voi kuinka kiva että noille ompeluksilleni löytyi ihan käyttöäkin :) Pitäisikin ommella tuollainen vihko lääkelaukkuun laitettavaksi, se kun on aina ja jokapaikassa mukana missä vain reissataankin. Olisipa sitten myös ne neulat ja muut joita ei silloin ole kun niitä tarvittaisiin.

   Poista
 6. Riikan linkistä eksyin tänne. Ja voi vitsit, miten upea leiska!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minulta on mennyt jotain ohi kun en tiedä tuollaisesta linkistä, mutta kiva kun löysit tänne ja pidit leiskasta :)

   Poista