sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Skräppäystä askartelutapaamisessa


Eilen ajelimme kolmen hengen porukalla Kajaanin korttiaskartelutapaamiseen ja vietimme mukavan päivän askarrellen lämminhenkisessä porukassa. En ole muuten tainnut missään askartelutapahtumassa olla niin hiljaa, ja saanut niin paljon aikaiseksi ;D Tai siis tehtyä melkein kokonaista leiskaa valmiiksi yhdessä päivässä!
Kukkien tekoon menee aina sen verran aikaa, että ne saivat rauhassa kuivua automatkan kotiin ja kiinnittelin sitten loputkin koristeet kotona, tulostelin ja leikkelin myös otsikon ja sain leiskan valmiiksi illalla.


Tapaamisen teemana oli Halloween, joten sen tiimoilta tuli tällaista jälkeä:


Kukat näitä minun perinteisellä mallilla tehtyjä, GlimmerMisteillä suihkuteltuja ja musteilla sävytettyjä ja mustalla kynällä viimeisteltyjä. Lepakot Villakeijun kaupasta tapaamisessa ostetusta ihanasta paperilöydöstä leikattuja, paperit Basic Grey ja Daisy´D, paperileikkurit Martha Stewartin valikoimasta ja nuo ihanat lehtioksat sain stanssata Anun stansseilla tapahtumassa, vielä kerran suuri kiitos, kuin myös Anulle ja Susannalle tapahtuman järjestämisestä! Kiitokset kuuluvat myös kanssamatkaajilleni, joiden seurassa neljäntunnin automatka hurahti huomaamatta ;)

13 kommenttia:

 1. Mahtava sivu! Hieno asettelu ja harkitut yksitysikohdat! Tässä silmä lepää :)

  VastaaPoista
 2. Oli mukavaa kun kävit :) tervetulloo toistekkin :) ja aivan ihanan sivn teit <3
  T.Se Näpertelijä Ämmä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava oli pitkästä aikaa käydä :)
   Toisaalta jäi kyllä hieman harmittamaan että olisiko sittenkin pitänyt askartelun sijaan rupatella enemmän ihmisten kanssa.. Paikalla olleet askartelijat vaikuttivat kaikki niin mukavilta ihmisiltä joilla on paljon hyviä ideoita ja minulle uusia askartelutekniikoita. Noh, seuraavan kerran sitten :)

   Poista
  2. Mulla itellä oli Ihan tollotus päivä menossa :D ei niinku älynny ees tulla rupattelemaan ku omalla paikallani vaan nyhjötin (peppu irtos penkistä vain shoppailun ajaksi :D):D että tosiaanki jospa tuut uudestaankin käymään ni voidaan höpötellä sit enempi :)

   Poista
 3. Joo, oli mukavaa kun kävitte, tulkaahan uudelleenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se tuo Johanna minut mukaan ottaa niin kyllä minä sitten taas joskus tulen uudelleenkin ;)

   Poista
 4. Upea sivu! Hitsi, miten minulla onkin mennyt ihan ohi tämä Kajaanin tapaaminen, sinne olisi täältäkin ollut "kohtuullinen" matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Psssst...Kajjjaanissa tapaaminen taas 8.12 :)
   Tervetulloo :)

   Poista
  2. Juuri näin meinasin tulla vinkaamaan, ehdottomasti kannattaa käydä jos vaan on tarpeeksi lähellä. Juuri kotimatkalla juteltiin että Kajaanin tapaamisissa on sellainen hyvä tunnelma, joten sinne uskaltaa lähteä vaikkei olisi kokemusta tapaamisista ennestään ollenkaan :)

   Poista
  3. Hei, hienoa! Mistä tästä löytyy lisätietoja? En ole missään blogissa törmännyt tähän, seuraanko ihan vääriä blogeja? ;D

   Poista
  4. Ai niin, ja unohtui äsken kirjoittaa, että se The Scrap-Roomin kuukausikitti on ollut n. 33-37 e/kk postikuluineen kurssin mukaan kulloinkin. Olen tilannut sitä "pääkittiä", en mitään siihen lisäksi. Nyt vaan vuoden alusta se tullausraja laskee, joten itse ainakin perun kitin vuoden alusta. Joulukuu saa vielä tulla :)

   Poista
  5. Kiitos infosta :) No niinpä tietysti tuon tullin kanssa, kohta kuihtuu koko ulkomaiset tilaukset kun ei ole enää järkeä jokaista tavaraa yksittäin tilailla.. Ihan tylsää kun minä kuitenkin tilaan lähes kaiken ulkomailta :(

   Jos tarkoitit lisätietopaikkaa noista Kajaanin tapaamisista, niin tässä linkki lisätietoihin: http://kajaanissa.blogspot.fi/

   Poista