maanantai 29. lokakuuta 2012

Ompeluja.. kolmas pusero ja sen housut

Tässä tämä kolmas pusero joka sai kaverikseen vielä sarjaan sopivat housut.Tarkoituksena oli kokeilla tällaista Tosimummo-hihamallia. Siihen kun sitten piti saada puserolle eturaita, fiilis muuttui ihan kokonaan. Ei suinkaan pahempaan, mutta erifiilikseen kuin alunperin oli tarkoitus. Täytyy siis kokeilla vielä hihaa ilman eturaitaa. Tässä vaiheessa ei suinkaan paljasteta sitä että oli ihan sattumankauppaa että nuo hihan ja etuosan ruskean ja raidallisen rajakohdat sattuivat ihan samaan linjaan. Juu ihan suunniteltu juttu ;) (raidat sentään on ihan ajatuksella kohdistettu..)


Housut saivat myös taskut, nyt ne pikkuautot voi kantaa vaikka taskuissa ;)


Ja eikun tekemään vielä sitä hihapuseroa ilman eturaitaa ;)

3 kommenttia:

 1. Ai miten herkullinen setti!! <3 Hauska sattuma, että minä tein lauantaina ihan vastaavan setin kummitytölle viemisiksi, ihan eri kankaista kylläkin, mutta taskut samalla idealla housuihin, ja samaa kangasta sitten paitaan mitä taskuista näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon malliset housut taitavat olla aika pinnalla nyt, ovat hyödylliset taskuineen, kivannäköiset kun niissä on "se jokin" juttu ja mukavaa vaihtelua tavan ompeluksiin. Ei siis ihme että näitä blogeissa nyt näkyy ;)

   Laitoitko omasta setistä kuvaa?

   Poista
  2. Laitoin, vastasin nyt kun huomasin kysymyksen, vaikka asia olikin jo vanhentunut.. ;)

   Poista