perjantai 28. syyskuuta 2012

Arvasitkos osallistuneesi arvontaan ;)


Tasan 9 vuotta sitten, 28.9.2003 oli minulle yksi elämäni tärkeimpiä päiviä. Silloin syntyi pieni tyttö jolla oli kiire tähän maailmaan. Lasketun ajan piti olla vasta marraskuussa, mutta tyttö päätti toisin ja syntyi hätäsektiolla 1,9 kilon painoisena, terveenä ja taistelutahtoisena tyttönä vaikka sekä äiti että lapsi kävivät kuolemanporteilla. Vielä tänäpäivänäkin tuo päivä herättää tosi voimakkaita tunteita ja ne hiipivät joka vuosi tähän aikaan mieleen kuin huomaamatta. Ehkä kaikesta sattuneesta syystä tämä päivä tuntuu ehkä jopa vielä enemmän juhlan arvoiselta, joten päivä on aina iloa ja kiitollisuutta täynnä, koko perheellä.

Siksipä halusin juuri tänä päivänä tuoda muillekin hyvää mieltä, joten äänestyksen päätyttyä arvoin yhden voittajan, jolle lähetän jotakin pientä ja toivon iloa päivään! Oli tosi mielenkiintoista nähdä miten mielipiteet meitä jakavat ja kuten arvelinkin, haalari herätti molempia tunteita. Valitettavasti en voi tietää ketkä kaikki ovat ääänestykseen osallistuneet, joten arvontaan pystyivät osallistumaan vain kommentoineet. Kiitos siis jokaiselle äänestykseen osallistuneelle! Kommentit olivat tosi mielenkiintoisia, samoin äänestäjien panos oli tärkeä, näin saatiin vähän käsitystä yleisestä mielipiteestä. Minusta oli erittäin hienoa että myös ne, joihin kyseinen puku ei kolahtanut, sanoivat rohkeasti mielipiteensä. Ymmärrän myös teitä oikein hyvin ;)

Minulle kävi niin, että nuorimmainen tarvitsi uuden haalarin, mutta varastoista ei löytynyt kuin pieniä veloursilppuja, joten päätin ottaa ensimmäiset värit jotka tulivat vastaan ja tehdä niistä kotihaalarin. Tästä haalarista tuli niin huti, että se on suorastaan hitti! Noissa väreissä on jotakin niin kamalaa, mutta myös niin koukuttavaa, että sekä äiti, että tyttö valitsevat tuon haalarin aina ensimmäisenä kaapista päälle! Miehen sanoin: "on ainakin värikäs jos ei muuta" :D :D

En tarkoituksella halunnut kertoa tästä arvonnasta etukäteen, vaan halusin arpoa niiden kesken jotka täällä käyvät kommentoimassa. Ehkä seuraava arvonta on sitten ihan avoin :)


Täällä tämän viikon lämmitysjärjestelmä- ja käyttövesiputkiremontin keskellä vesi-ja sähkökatkosten myötä arki on välillä ollut melkoista kikkailua, joten en valitettavasti saanut arpajaisvoittoa valmiiksi asti, mutta palaan vielä kuvan kanssa kunhan saan valmista.

Laitetaas teitä pikkuisen töihin niin saatte itse käydä katsomassa kuka teistä oli se kuudes kommentoija. Itse ainakin vähän yllätyin kun kävin äsken pikaisesti katsomassa nimenkin numero kuutosen takana ;) Yllätyin lähinnä siksi, että kävin juuri tekemässä tälle blogille kokonaan uuden sähköpostin jonka kautta voi olla yhteydessä ja tuon sp:n tekeminen oli jostain syystä tosi kinkkistä ja siihen meni aikaa tosi kauan.. mutta voittajalla sattumoisin taitaa kuitenkin olla jo toinen sp.osoitteeni johon voi käydä kertomassa osoitteensa johon pienen paketin lähetän :)

Näihin juhlatunnelmiin, nähdään taas!5 kommenttia:

 1. Onnittelut tyttärellesi!! =) Meidänkin esikoinen on syntynyt sektiolla, mutta suunnitellusti tosin, ilman hätää.

  Mitä, olinko minä se kuudes!!? =D Seitsemäs kommentti on periaatteessa mun, mutta yksi kommentoija oli jättänyt kaksi peräkkäin.. Minäkö! :D

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja piti vielä mainita, että oon itsekin monenmonta kertaa aikonut järjestää samanlaisen ylläriarvonnan johonkin postaukseen kommentoineille, koska on niin mukava jos joku kehtaa jättää pienen jäljen käynnistään. Omassakin blogissani on tuhansia kävijöitä viikoittain, joten siitä laskettuna kommenttia jättää vain promilleosuus kaikista kävijöistä.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Tiinalle ja hauska arvonta :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hauska yllätys tämä arvonta;)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset aivan ihanasta kommentista blogissani <3 Suuri halaus!

  VastaaPoista