torstai 1. maaliskuuta 2012

Ompeluja.. housuja ja viimekesän pusero


Olen jo jonkin aikaa sitten tehnyt housuja jotka tuli tosi tarpeeseen, kun huomasin että vanhimmalla tytöllä ei ollut kaapissa yhtään sopivaa housua. Kuvattavaksi ei housut ole ennättäneet millään ja nytkin ne on otettu juuri kuivausrummusta ja kuvattu ilman sen kummempia kuositteluja ja suoraan vaatekaappiin.. Joten housut ovat jo sen näköisiäkin että niitä on ennätetty käyttää.
Muut housut ovat velouria, paitsi ruskeat jotka on collegea. Kaikissa on samanlaiset lahkeet mutta laittelin niitä eri tavoin jotta lahkeen monet käyttömahdollisuudet tulevat paremmin esille. Älkää siis välittäkö siitä että vaatteet näyttävät jo käytetyiltä ja kuluneiltakin, muuten ei tänne tule yhtään kuvaa jos laittaisin vain ne kuvat jotka on käyttämättömästä vaatteesta :)

Koneesta housujen lisäksi löytyi myös tämä pusero jonka tein jo viimekeäksi mutta on vielä todennäköisesti ihan sopiva ensikesäksikin, joten laitan vielä kuvan tästäkin kun en edes tainnut viimekesän vaatteita kuvatakaan tänne. Malli on sellainen että toimii monessa koossa eli on pitkäikäinen.


2 kommenttia:

  1. Oi että miten ihania =) Varsinkin noi ekat violetit palloaplikaatioilla, tosi kiva idea.

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita!
    Mukava kun kävit blogissani, pääsin vastavierailulle ja taatusti tulen uudestaan :)

    VastaaPoista