torstai 15. maaliskuuta 2012

Ompeluja.. Valokuvaukseen

Joka kerta sama homma. Lapsen valokuvausaika on hyvissä ajoin varattuna, kankaat kaupasta haettuna, kaavatkin valmiina, mutta minä saan homman valmiiksi vasta edellisenä yönä. Niinkuin nytkin. No mutta valmista on ollut joka kerta valokuvaan lähtiessä :)

Kävimme katsomassa kankaat mekkoon ja kun kaksi aiempaa lasta on kuvattu vanhantyylisissä vaatteissa, ei kolmannen kohdallakaan poikkeusta voinut tehdä. Minulla oli tietty ajatus mekosta ja halusin juuri tietynnäköistä kangasta. Kun näin tämän kankaan, tiesin heti että olin löytänyt etsimäni. Muut eivät ehkä nähneet lopputulosta kuten minä kun minulle ehdoteltiin toisenlaisia kankaita mutta minä tiesin mitä halusin.


Sairastuin sitten puolessa välissä hiihtolomaa influenssaan jonka seurauksena kärsin monta päivää hirvittävästä päänsärystä. Karmeasta olosta huolimatta täytyi aloittaa puvun tekeminen, kun seuraava kuvausaika olisi siirtynyt pitkälle kevääseen ja halusimme että lapset olisivat kuvissa suurinpiirtein saman ikäisiä. Olen varmasti sanonut jo aiemminkin, mutta mainitsen vielä, että jos on kuvaustarvetta (varsinkin lapsikuvausta) Kuopion suunnalla, kannattaa ehdottomasti harkita Studio Liisaa. Kuvaamo on viihtyisä ja lasta kuvaukseen viedäkseen ei tarvitse kuin ilmestyä kuvattavan kanssa paikalle, he hoitavat kaiken muun. Isällä ja äidillä ei paljon virkaa vieressä istuessaan ollut kun kuvaaja ja avustaja leikittävät, laulattavat, pelleilevät, loruilevat, korjaavat pukua, vaihtavat rekvisiittaa.. mitä ikinä tarvitaankaan kuvien onnistumiseksi. Kolme lasta on nyt siellä kuvattu ja joka kerran on saatu aikaan tunne että juuri meidän kuvien onnistuminen on kaikkein tärkeintä.
Tällaisella puvulla siis kävimme kuvissa: 
Taustalla näkyy huivi joka pukuun tottakai myös kuului.
Onneksi ennätimme nauttia hiihtoloman ensimmäisestä puolikkaasta ennen sairastumista, jolloin kävimme kylpylässä, pilkillä, teimme lasten kanssa hyvää ruokaa ja monta muuta kivaa asiaa yhdessä.


2 kommenttia:

  1. Miälettömän komia tanttu!

    Wow, kyllä sä vain osaat! Kannatti pitää kiinni omasta visiosta!

    VastaaPoista
  2. Oi että miten suloinen =) Voin oikein kuvitella pienen tytön tyllerön taapertamassa tuo päällä. Ylläoleva kassikin on ihana =) Minkäs koneen muuten ostit? Kysyy yksi jolla kanssa kolkytvuotta vanha bernina ja joka kerta kun omplen niin pelkään millon hajoaa =D

    VastaaPoista