lauantai 17. maaliskuuta 2012

Ompeluja.. käsiveska


Edellisessä postauksessa jäi sanomatta, että kaiken muun lisäksi mekko on tehty lainakoneella kun oma ompelukone meni rikki. Nyt sitten pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen että on järkevämpää ostaa uusi kone kuin alkaa kunnostella vanhaa, 30 vuotta vanhaa konetta joka itseasiassa on ollut viimeiset 10 vuotta minulla lainassa äidiltäni. Äitini mielellään haluaa vielä koneensa takaisin, se kun ompelee oikein hyvin suoraa ja sillä kuulemma pärjää ihan hyvin.

Nyt sitten eilen sain uuden koneen ja jotakin pientä ompelusta piti keksiä jossa voisi kokeilla toimintoja joita paljon tarvitsen, sekä uusia paininjalkoja.
Sen myötä illalla valmistui ensimmäinen työ, tälläinen veska tytöille, jollaisia on ollutkin tarkoitus tehdä. Nytpä siis löytyi hyvä syy aloittaa..Ilmeisesti näitä on tehtävä lisää kun tänäaamuna laukusta on päästy jo tappelemaan, pienin haluaisi laittaa sinne legoja, keskimmäinen omia autojaan ja vanhin tietysti kaikkea mitä nuorilla neideillä nyt käsilaukussa yleensä kuuluukin olla..

2 kommenttia:

  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista!!! <3

    Täällä vierailee mielellään, kun aina löytyy jotain ihanaa silmäniloa! Kuten nyt tuo ihana laukku!!! Kelpais mullekin! ;)

    VastaaPoista
  2. Söpönen. Tulin vastavierailulle, ja jatkan tässä lueskeluja..

    VastaaPoista