keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uusia kankaita..

Yleensä en ole liiemmin kangasostospostauksia laittanut, mutta nyt oli pakko laittaa kuvaa näistä kankaista joita löytyi tuosta lähikangaskaupasta, jonne menimme aikaa kuluttamaan neuvolan jälkeen ennen kuin kyyti tuli.. Ja mitään ylimääräistä ei pitänyt edes ostaa....

Tuo sienitrikoo tahtoo tulla sellaiseksi kesähaalariksi joka on lyhyillä hihoilla ja -lahkeilla oleva kokopuku. Tuo toinen kuviollinen sitten koettaa muuntautua vanhimman tyttären pitkähihaiseksi puseroksi. Kerrankin löytyi kangasta joka sopii tuollaiselle vähän isommalle lapselle kun nuo lasten hahmot alkavat nyt väistyä valikoimista :) Alimmainen oli ainoa jota piti alunperin edes käydä ostamassa, kun tekeillä oleva projekti päätti muuttaa suuntaa kesken ompelun ja värit pitää heittää juuri päinvastoin kuin olin jo tehnyt joten lisää kangasta tarvittiin uusiin housuihin nätin kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Muut kankaat sitten vain hyppäsivät mukaan..

Ja mitä kaikkea ihanaa sinne kauppaan uutuuksista jäi, olen varmaan taaaas kohta siellä uudestaan ;)

4 kommenttia:

 1. Oi joi joi,mitä herkkua tuo alempi! Mistä ihmeestä tai kenen kangasta?!
  On ne sienetkin suloisia:)

  VastaaPoista
 2. Niinu: En valitettavasti osaa sanoa yhtään kenen valmistamaa tuo kangas on, mutta se on ostettu Siilinjärven kangaskaupasta (en nyt tiedä millä nimellä tuo kauppa on kun omistaja vaihtui vuodenvaihteessa, mutta entinen nimi on Kangas ja käsityö Ojanaho. Sieltä osaavat varmasti kertoa enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä kangaskauppa siellä teillä :)

  VastaaPoista