perjantai 19. maaliskuuta 2010

Korttiaskartelua.. nimipäiväksi


Mitäs ihmettä? Olen jälleen saanut tehtyä uuden kortin! Mitenkäs tässä näin on päässyt käymään??

No, kyllähän minä itseasiassa syynkin tähän tiedän: lapset alkavat jo viihtyä pitkään yhdessä leikkien eikä äitiä leikkeihin tarvita, joten ennätän päivän mittaan tekemään jo pieniä kotiaskareita (yleensä haluan lasten hereilläoloajan viettää lasten kanssa, kotitöitä tehdään sitten kun niille on aikaa ;) tosin, aika usein lapset tykkäävät siivoilla/tyhjentää astiakonetta/ripustaa pyykkiä.. ja sitten tehdään yhdessä. Tuo 1-vee todella mielellään ojentaa esim. vaippoja kun ripustelen niitä kuivumaan..), joten kun lapset illalla menevät nukkumaan, pääsen heti askartelemaan :D

Olen sitäpaitsi kerrankin oikein ajoissa! Olin jostakin syystä saanut päähäni, että yhden kummipoikani nimipäivät ovat aivan kohtapuoliin, joten aloin innolla tekemään korttia. Kun lähdin allakasta kaivelemaan oikeaa nimipäivää, tajusin että nimipäivät ovat vasta monen monen päivän päästä.. Mutta nyt on sitten kortti jo valmiina, vielä kun muistan sen ajoissa laittaa postiin ..

Tähän korttiin otin itselleni haastetta, sillä minulle oli tuo neliökuvioinen kuviopaperi todella haasteellinen sillä en osannut kuvitella itseäni askartelemassa siitä mitään, joten päätin että nyt tästä paperista tehdään kortti hinnalla millä hyvänsä. Kun aikani paperia mallailin useiden muiden papereiden kanssa, alkoi kortti pikkuhiljaa rakentua. toivottavasti kortin saaja pitää lopputuloksesta! Tuohon nimeen ja päivämäärään kokeilin Glossy accentsia ja kyllä minusta tuli tämän aineen kaveri!( tosin näin jälkikäteen ajateltuna olisin pärjännyt kyllä ihan hyvin myös tuolla värittömällä embossausjauheella (eli laittanut haluttuun kohtaan versamarkkia ja embossanut sen värittömällä jauheella), mutta kyllähän tuo tietysti hieman nopeuttaa hommia.

Muuten tuo ylimpien kuvien oikeanpuoleinen kuva on kortin sisältä, jonne laitan onnittelutekstin.


Leimasimet: DoodleFactory
Musteet: Memento (jota muuten ihan oikeasti voi embossata vaikka valmistaja väittää ettei voi!)
Paperit: Basic Grey
Muut apuaineet: Glossy accents

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti