keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Korttiaskartelua..


Ajattelin että tekisin vielä talvisia kortteja lisää mutta nämä keväiset kortit tunkevat väkisin paperille.
Ehkä valo jo pikkuhiljaa herättelee sisälläni sitä nukkuvaa innostusta: kohta pääsee pihalle ja saa työntää sormet multaan. Kyllä se vaan taitaa olla niin kuin joku jossakin kirjoitti (/sanoi?) että vuodenajat on tehty puutarhureita varten: kukaan ei jaksa innostua ympäri vuoden ensimmäisistä hiirenkorvista, jokaisesta nousevasta nupusta, ja siitä värinpaljoudesta jolla saa akut jälleen ladattua. Kun koittaa taas syksy, on jo ihan valmis pistämään ryytimaan pakettiin ja viemään viimeiset kukkivat vaikka naapurille lahjaksi.

 Mutta juuri nyt on aika suunnitella, haaveilla, odottaa malttamattomana ja laittaa ensimmäiset siemenet multiin ( jotka venähtävät taas liian pitkiksi kun eivät raukat pääse vielä pitkään aikaan pihalle näillä leveysasteilla)..Kyllähän se vaan on jo myönnettävä: täällä ON kevättä ilmassa!


Kortin puut on kiinnitetty siten, että puiden latvukset ovat koholla ja runko on paperissa kiinni. Halusin puiden yläosan koholle paperista, mutta olisi näyttänyt hassulta jos runkokin olisi leijunut ilmassa, joten näin juuret ovat tukevasti kiinni maassa ;)

Leimasimet: Doodlefactory
Paperit: Basic Grey, Memory Box, My Mind´s Eye
Timantit: Heidi Swapp

1 kommentti:

  1. Katselin oikein pitkään tuota korttiasi ja mietin, kuinka oletkaan tarkkaan jaksanut sovittaa kaikki kuviotkin kohdalleen papereissa. Hienoa työtä ja ihanat paperit.

    Koukussa kortteihin -yhteisö on nyt avattu, itse liityin kuudelta aamulla kolmen tunnin yöunien jälkeen... ;) Hyvältä näyttää!

    Noista puutarhahommista varmaan postailen kanssa piakkoin jotain jahka saan siemeniä multaan (purkkeihin). Lunta on paikoin vielä yli puolimetriä ja kasoissa toista metriä, vaikka etelärannikolla vaikutan. Plääh.

    VastaaPoista