torstai 11. maaliskuuta 2010

Korttiaskartelua.. Talvinen kortti

Osallistun tällä kortilla P*skarteluhaaste#30:een
Yhdistelmällä: Tähti-Turkoosi-nappi

JEE tein sen, nimittäin kortin yhdessä päivässä :D


Ihaillen katselen niitä, jotka tekevät kortin vaikka joka päivä. Minulta yhden kortin tekemiseen kuluu yleensä useampi päivä, sillä saan tehtyä kortteja vasta sitten kun lapset ovat illalla menneet nukkumaan ja olen tehnyt kotityöt. Monesti käy niin, että ennätän ensimmäisenä iltana värittää kuvan, toisena leikkailen paperit ja muokkailen ne sopiviksi korttiin, kolmantena saan kasattua paperit yhteen ja teen muut tarvittavat kuten tekstit ja koristeet ja neljäntenä päivänä saan kuvattua kortin..
Toisaalta, minulla ei ole sellaisia leluja jotka toki nopeuttaisivat kummasti korttien tekemistä. Sen sijaan yleensä joudun aloittamaan korttien teon sillä, että teen itse ns.sabluunat (=soikiot, ympyrät, neliöt, tähdet...) joita kortissa tarvitsen, kuten tässä kortissa piirtelin ja leikkelin tuon tähden itse. Monesti laitan monta kerrosta päällekäin niin että alempi kerros näkyy vähän toisen alta, joten käsinleikattavaa tulee paljon kun leikkurilla saa vain valitettavasti suoria leikkauksia.. Myöskin leikkelen ja nuuttailen korttipohjat aina jokaiselle kortille ja värittelen/leimailen myös paljon papereita musteilla jos sopivaa ei valmiiksi löydy. Lisäksi yleensä kaiken leimaamani embossaan, mikä lie pakkomielle, mutta näin on tehtävä.
Tämän kortin olen saanut tehtyä alusta loppuun asti saman päivän aikana! Eihän sillä ole toisaalta niin merkitystä, mutta minusta oli mukavaa kun sain kortin valmiiksi ennen nukkumaanmenoa. Tästä kortista tuli myös yksi suosikeistani, värit ja tyyli kohtaavat omat mieltymykseni tosi hyvin!


Ennätin vielä pikaisesti vilkaista muidenkin haasteeseen osallistuneita kauniita ja kekseliäitä kortteja ja näytti siltä, että punaista oli käytetty paljon! Taisi olla vain yksi, joka oli tehty samalla reseptillä kuin omani..

Leimasimet: DoodleFactory, Finnstamper
Paperit: DaisyD`s
Helmet: Prima Marketin
Väritetty: Copiceilla

3 kommenttia:

  1. Todella hienot värit ja muodot! Ja leimasinkin iki-ihanaa DF:a.

    Minulla menee korttiin myös ainakin yksi päivä. Se on myös hyvä, että onneksi tämä ei ole ammattini, eli elanto tulee muualta! Kuolisin varmaan nälkään!

    VastaaPoista
  2. Tämä on vallan mainio kortti!!! Hauska ja upea! Kivasti olet laittanut tuon tähden kuvan taa.

    VastaaPoista