torstai 18. maaliskuuta 2010

Korttiaskartelua.. Tulevalle äidille


Osalistun tällä kortilla P*skarteluhaaste #31:seen

Tähän korttiin piti tulla ensin aivan toinen leimakuva, mutta juuri ennen kuvan kiinnittämistä muutin mieleni ja tämä odottava äiti pääsikin korttiin ( onhan tällä äidillä niin osuva nimikin, en voinut olla ostamatta tätä leimasinta kun näin nimen ;D ja voin vielä hyödyntää tuota nimileimasinta jos joskus tarvitsen oman nimeni johonkin leimata.. ja sitäpaitsi minusta raskaana olo on yksi maailman ihanimpia kokemuksia, vaikka itse olen joutunutkin raskausaikana mm. makaamaan kyljelläni 18 viikkoa liikkumiskiellossa, mutta se onkin jo toinen tarina!)


Kovin paljoa ei kortista pilkkuja ja palloja löydy, mutta tarpeellinen määrä kuitenkin toivon,  jotta voin kortilla osallistua haasteeseen..
Kortti näyttää vielä hieman tyhjältä, sillä en kiinnittänyt korttiin tekstiä, sillä tarkkaan en vielä osaa sanoa mitä korttiin kirjoittaisin. Kortti on lähdössä matkaan parin kuukauden päästä ja teksti tarkentuu silloin, nyt en tehnyt vielä edes pohjaa tekstille kun ei ole pituudesta tietoa, mutta kuvitelkaa tuohon kortin oikeaan yläreunaan vaaleanpunaisen ja kuviopaperin välimaastoon sellainen tekstiläpyskä, joita korteissani hyvin usein näkyy... Kuvasta ei näy, mutta leimakuva on kohollaan kortista. Niin ja äidin mekko on ensin väritetty Copiceilla, sen jälkeen nuo pikkuiset pallot on leimattu mekkoon .

Leimasimet: DoodleFactory, Pikkupalloleimasimen valmistajasta ei tietoa
Musteet: Memento, Versacolor
Paperit: BasicGrey
Nauha: Craft Lover
Helmenpuolikas: Prima
Väritetty: Copiceilla

4 kommenttia:

 1. Kiva kortti, ja ihan outo leima minulle, mutta kiva leima!

  VastaaPoista
 2. Siis niin utelias mä olen, että mun oli ihan pakko käydä DF-kaupan sivuilla katsomassa tuon leimasimen nimi... ;) Teet muuten todella huolellista ja tyylikästä jälkeä kaikissa korteissasi!

  VastaaPoista
 3. Todella hieno kortti! Ihanat värit ja tuo rusetti on tosi nätti! Ja ihanan pallokuosia se mekkokin.

  VastaaPoista
 4. Kauniin kortin olet saanut tehtyä.

  VastaaPoista