torstai 12. huhtikuuta 2012

Ompeluja.. turvelosta pipoksi

Viimein sain viimeviikolla lämpöisempien ilmojen kunniaksi tehtyä tämän kauan suunnittelemani vähän ohkaisemman pipon kun kovilla pakkasilla käytössä oleva turvelohattu on niin kuuma ja ainoasta ohuemmasta hatusta en tykännyt yhtään.. Joten tälläinen oli mielikuvissa ja juuri samanlainen siitä myös tuli, tämä on minun mieleen oikein kovasti! (ja tytöillekin teen samantyyliset hatut)


Valittelin kuinka vaikea on saada kuvattua vaatteita ennenkuin ne menevät käyttöön ja tätä pohdin juuri ollessamme pihalla kunnes päätin että samahan se on ottaa kuvia käytössä. Siitä ajatuksesta sitten samantien nappasin kuvan (ja juuri tästä syystä on ihan parasta kun pidän nykyään pikkukameraa ihan aina ja jokapaikassa mukana ja jo nyt puolen vuoden jälkeen olen niin monesti kiitellyt että oli kamera taas mukana, parhaita päätöksiä/ostoksia ikinä).

Väreinä siis limenvihreä ja harmaa. Valitettavasti ei ollut samaa harmaata kuin puku, mutta ihan riittävän lähelle kun hattu oli nyt kumminkin saatava. Nämä on nyt samalla niitä ompelukonekokeiluja, koko työ on taas tehty pelkällä ompelukoneella :)

2 kommenttia:

  1. Ihana! =) Pipotehtaan pitäisi pyärähtää liikkeelle täälläkin, eihän viimekeväisiä voi enää käyttää. ;D

    Mitä muuten olet tykännyt koneesta? Veikkaan että saamme siitä lukea jossain vaiheessa enemmänkin, mutta mikä on ensituntuma?

    Teillä on suloiset muksut! =)

    VastaaPoista
  2. Oih, tää hattu on tosi magee =)

    VastaaPoista