sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ompeluja.. Kesävaatetta

Lähdin taas piirtelemään kaavoja kesävaatteisiin ja kokeilin kankailla joilla ei olisi niin väliä vaikka pieleen menisikin. Topin kangas oli ihana, kunnes onnistuin sen värjäämään pesussa kun kokeilin kuinka hyvin ne sellaiset värinkerääjälaput toimivat pesukoneessa. Ensin kokeilin vaaleammilla kankailla ja sitten laitoin vähän tummempia kun uskoin että väriä ei lähde mutta toisin kävi.. Harmitti niin vietävästi kun nätin kankaan jossakin mielenhäiriössä laitoin testattavaksi. En käsitä miksi olisi ollut niin vaikeaa pestä omanväristensä kanssa. Tämä pallollinen siis on nyt sellainen sinertävä noista valkoisista kohdista...


Ilman sen kummempia visioita siis leikkelemään kankaita. Matkan varrella sitten kuitenkin lähdin soveltamaan vaikka piti vain kokeilla kaavoja. Yksinkertainen näytti tylsältä ja kun kerran kaavat olivat sopivat tytölle, laitoin noita itse päällystettyjä nappeja capreihin ja toppiin, sekä pienen ryppy-yksityiskohdan topin kaula-aukkoon ennen kanttausta.

Nyt kun ennättäisin hakea kimppatilauksessa Jofotexiltä tilatut kankaat, alkaisi kesävaateompelut oikein todenteolla! Sitten on luvassa lisää tämäntyylisiä settejä :)

3 kommenttia:

  1. Ihana lisä nuo pikkunapit! Nätti setti.

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva on setti! ja jäin lukijaksi. Täällä tosimummon vihjeestä vierailinkin yksi pvä, mutten ehtinyt puumerkkiä jättää! Olen nimittäin aikeissa ostaa tuon peitetikkarin ja harmittelin sen kohdalla nauhankääntäjän puuttumista! No, täältä löydän sitten infon, kun kesällä/syksyllä saan koneen ostettua! Kiitos! :) Ja youtuben vinonauhavinkkivideo oli kiva, en ole moista tajunnut tehdä!!! :)

    VastaaPoista