torstai 5. huhtikuuta 2012

Leiskoja.. Vanhoja sivuja


En nyt taas millään ennätä kuvata valmistuvia vaatteita kun ne jo menevät pesuun-kuivumaan-käyttöön-pesuun -karuselliin joten kuvasin pari leiskaa jotka on valmistuneet jo.. kröhöm.. vuosi sitten. Näitä ei vielä taida kuitenkaan täällä olla joten:


Tässä ekassa leiskassa on väritetty leimasinkuvia ja tarkemmmissa kuvissa näkyy tuo minun tyyli värittää Copiceilla. Tämän leiskan taustapaperin ensimmäistä kertaa koetin tehdä niin että yhdistän 6x6 kokoisia papereita kohdistamalla kuviot ja kovasti sai sommitella että kaksi paperia riitti taustaksi. Tällainen kuitenkin tuli lopputuloksesta ja toimii ainakin minulle hyvin. Ennen tätä en koskaan voinut kuvitellakaan että taustapaperissa näkyisi saumoja..

Ja toinen leiska:


Tässä taas suurin työ oli leikata tuo otsikko, se kun tahtoi väkisinkin lähteä murtumaan kaarteissa joten sai olla tosi tarkkana (tämä taisi olla toinen otsikko jonka leikkasin kun silmää häiritsi se että paperissa oli taitejälkiä ihan-kohta-murtuu -kohdissa).
Teksti piilotettu leiskaan ja kuva ei erikoisen hyvin onnistunut ole, mutta on ehdottomasti muistamisen arvoinen joten leiska tästä tuli tottakai. Ja huomaatteko että valokuvaa ei ole ihan suoraan kehystetty, ylitin taas omia rajojani ;)

Samaa tuttua tyyliä, tekniikoita ja toteutusta kuin minun leiskoissa aina..

4 kommenttia:

  1. Ihania sivuja, tosi kauniita! Hienosti väritetyt leimakuvat. Taitavasti haastat itsesi, varmaan voittaja fiilis!

    VastaaPoista
  2. Oi että, näitä mä oon kaivannu niiiiin paljon. Mä tykkään tosi paljon sun tyylistä skräpätä, nämä sivut on vaan mielettömän kauniita. Ja missä se yhdistämiskohta tossa ekassa leiskassa on? En huomannu vaikka yritin tihrustaa =D Munkin pitäs kyl saada itteensä niskasta kiinni ja saada muutama uusi sivu aikaiseksi. Ihanat kesävaatteet kans tossa ylemmässä postauksessa. Mä en ole ikinä uskaltanu koittaa niitä värinkerääjiä vaikka niitä jotkut kehuukin...

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtavat sivut! Ihan erilaiset, mutta hurjan tyylikkäät!

    VastaaPoista