keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vaatemerkeistä..

Tosi monessa blogissa on näkynyt noita merkkejä joilla yksilöidään itsetehdyt lastenvaatteet. Ajatuksissa on ollut pitkään sellaiset hommata ja nyt joulun alla otin niistä sitten selvää. Olin ensin tilata eräästä suomalaisesta nettikaupasta nauhat, mutta pikainen googletus muiden ihmisten kokemuksista sai painamaan deleteä tilauksen vahvistuksessa ja jatkoin tutkailua. Toinen nettikauppa jota tosi monessa blogissakin kehuttiin oli tämä naapurimaan vastaava, joten jos nyt löytyy vielä joku joka haluaa tuollaisia nauhoja mutta ei tiedä mistä tilata, saa minulta tämä paikka suositukset.

Ja vielä pikainen ohje: nettisivu löytyy osoitteesta http://www.minanamnband.se/ ja oikeasta yläreunasta saa kieleksi vaihdettua englannin(kun painaa svenska- kohdasta) jolla ainakin itse pärjään paljon paremmin. Sitten valitaan kohta: Custom Name Labels josta pääsee klikkailemaan valikoiden avulla mieleisensä nauhan väreineen, kuvineen ja tekstityyleineen. Toki halutessaan valikoista voi valita silittämällä kiinnitettäviä-, kimaltavalla tekstillä olevia- ym. nauhoja, mutta itse tilasin noita perusnauhoja joilla pärjään oikein hyvin ja hinta pysyy kohtuullisena (toki kimaltavat olisivat houkutelleet tällaista harakkaa mutta pohdin kuinka nuo sitten käytännössä kutittaisivat).

 Hinta muuttuu sitä mukaa mitä valikoista valitsee joten asiakas pysyy koko ajan ajantasalla mitkä valinnat vaikuttavat hintaan. Postikulut näkyvät muistaakseni lopuksi ostoskorissa kun on laittanut oman osoitteensa ja tarkistin juuri laskustani että omat 50 merkkiä tulivat 5,15€ postikuluilla (ja tulevat 20 kiloon saakka) joten itseään kipeäksi ei postikuluilla tarvitse maksaa. Maksun suoritin Paypalin kautta mutta muitakin vaihtoehtoja tuolla on valita. Olen lukenut että moni on joutunut odottelemaan nauhojaan kuukauden päivätkin mutta itse tilasin joulun alla ja välipäivinä sain kirjeen kotiin joten alle kahdessa viikossa tilauksesta ei ole ollenkaan paha varsinkin kun väliin tulivat vielä joulunpyhätkin. Sähköpostiin tuli vielä ilmoitus kun nauhat lähtivät kohti suomea jotta osaa sitten malttamattomana ravata postilaatikolla ;)

Tässä jokupäivä tilaan vielä omiin vaatteisiini merkkejä kunhan saan aikaiseksi joten sitten on kertoa lisää kokemuksia, tämä on kirjoitettu yhden kokemuksen perusteella.

Olisi kiva jos kommentteihin jäisi viestiä jos jollekin oli tästä postauksesta apua, niin tiedän jatkossakin tehdä tällaisia postauksia sillä tiedän miten iso homma on etsiä ja löytää hyviä nettikauppoja ja ottaa selvää miten tilaus käytännössä tapahtuu :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos, minua ainakin kiinnostaa kovasti kaikki tällaiset vinkit! Itse olen tilannut kotimaasta tuotenauha Oy:ltä ja ollut myös tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Minä joskus kyselin kotimaisia, kirjovalla koneella tehtyjä ja arvaappa huviksesi mikä oli kustannus.. Minä kun halusin juuri tietyn näköistä fonttia ja värityksiä ja päädyin sitten itse ne tekemään.

  Tämä oli varsin mielenkiintoinen linkki, varsinkaan kun hinta ei näissä sun lapuissa tullut kovin kummoiseksi.

  VastaaPoista
 3. Veikkaan ettei minun tarvitse edes arvailla sillä olen tiedustellut aikoinaan ihan samaa kun mieli tekisi ihan yksilöllistä omalla logolla..

  olen myös tehnyt itse merkkejä tulostamalla silitysarkille puuvillanauhaan, mutta ajan saatossa useamman lapsen kierrossa merkit haalistuvat ikävästi. Nyt sitten toivon että nämä ovat pitkäikäisempiä..

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti tällaiset postaukset on hyviä ja hyödyllisiä. =)

  Ihanat noi alemmat haalarit. Itekkin olen ihmetelly miten se mieli muuttuu kun ekan tytön kohdalla en tykänny haalareista tai tunikoista/liivimekoista. Ja nyt toisella tytöllä en muuta käyttäskään. Ja noilla ei ole ikäeroa kun 1.v.10kk =D

  VastaaPoista