maanantai 30. tammikuuta 2012

neulomisia ja nauharättejä..

Ensiksi kuva projektista johon osallistuttiin äitini kanssa joulunpyhinä:
Eli varmasti monellekkin jo niin tuttu Etiopia-nuttu projekti johon lähti mukaan nuo nutut. Seuraava satsi nuttuja on jo valmistumassa, joten palataan vielä asiaan myöhemmin..

Seuraavaksi tämän päivän juttu, eli nauha/lappurätti meidän nuorimmaiselle joka on aivan ihastunut kaikkiin lappuihin. Jos tytölle antaa pehmolelun käteen, sitä pyöritellään ympäri niin että lappu löytyy ja sitten pistetään lappu suuhun. Ei meillä pehmoleluilla leikitä, ne on vain sitä varten että niissä on lappu. Jos tyttö saa käsiinsä vaatteen, se käännellään niin monta kertaa ympäri että siitä löytyy pesulappu joka laitetaan suuhun. Kaksi aiempaakin on toki ollut kiinnostunut lapuista, mutta ei näin kovasti kuin tämä kolmas jonka hienomotoriikka on jo aika hyvin harjaantunut ihan vain lappujen etsimisen ansiosta!

Kiinnitin laput rättiin ensin ompelukoneella tiukasti, sitten surautin saumurilla ja lopuksi vielä ompeleella ympäriinsä. Ei pitäisi lappujen ainakaan irrota!


Koetin valita tähän mahdollisimman erilaisilta tuntuvia nauhoja ja värejä joissa riittää ihmettelemistä. Tämä on jo tämän illan kokeilun perusteella aika kiva tutkittava :)

2 kommenttia:

  1. Hauska ja tässä riittää varmasti näprättävää =) Pitääpä katsoa jos itekkin sais jonkun tuollaisen tehtyä =)

    VastaaPoista
  2. Oih, ihania nuttuja! Ja varmasti menee tarpeeseen! <3

    VastaaPoista