keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Leiskoja..


Jos alkuvuodesta on ollut kiirettä, näin kesäaikaan on koneella oloaika tosi rajallista sillä hyvät ilmat pihalla leikkimiseen ja pihatyöt joihin ei pitänyt tarttua tänä vuonna ollenkaan ovat houkutelleet taas ulos kuten ylimmästä kuvasta näkyy, joten en nyt toistaiseksi kirjoittele kovin kummoisia näihin postauksiin. Jos joku haluaa lisätietoja jostakin, voi kysäistä, niin mielelläni kerron sitten :) Mutta kuvia tekemistäni leiskoista siis yritän ennättää tänne laitella. Nytkin olisi 5 leiskaa valmiina, joten lähipäivinä yritän ne tänne saada ;) Tässä olisi ensimmäinen:




Eli lupaamani leiska tältä keväältä, jossa olen itsekin kuvassa.. Seuraavalla kerralla sitten naamakuvaa..

6 kommenttia:

 1. Tosi sievä leiska! Violetti ei todellakaan ole lempivärejä mutta olen kovasti tykästynyt muiden tekemiin violettileiskoihin. hih! :)

  VastaaPoista
 2. ihana röykkiö kaikkea ihanaa! Samat sanat Lauran kanssa ^ violetista, mutta tässä se näyttää hirmun kivalta!

  VastaaPoista
 3. Ihana, tosi kivasti olet osannut tehdä runsaan sivun ja hyödyntää eri leikkureita tässä. =) Ihanat värit tässä leiskassa =)Tästä huokuu jotenkin tosi hyvin sellainen keväinen tunnelma ja uuden alku niinkun itse aina keväästä ajattelen kun kaikki puhkeaa taas kukkaan. =)

  Innolla tässä odottelen niitä muita leiskoja. Itsellänikin olisi varmaan kymmenkunta korttikuvaa kamerassa kun vaan kerkiäis postata kevätistutusten keskellä =D

  VastaaPoista
 4. Ihana on todellakin tuo kaunis rykelmä kaikkea :) Aurinkoinen sivu!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis leiska ja ihana koristerykelmä!!!! WAU!

  VastaaPoista
 6. Ihana leiska ja koristeet kauniit ja suloisen runsaat!

  VastaaPoista