tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kännyköistä, kameroista ja kamerakännyköistä..

Auttakaas vähän, tarvitsen kameran joka on mukana aina, jotta enää ei jäisi niitä tärkeimpiä tilanteita ikuistamatta.
Mietinkin siis, ostanko uuden kännykän jossa on 5 mpx kamera (jos nyt pikseleitä yleensäkään voi verrata tietämättä muita ominaisuuksia) vai tosi pikkuisen kameran jota yritän opetella kuljettamaan mukanani aina. Ja kaikkialle.
Toisaalta tarvitsisin uuden puhelimen kun entinen vetelee viimeisiään, mutta toisaalta haluan kuvia joita voi teetättää ja joista on jotakin iloa. En siis todellakaan tarvitse mitään huippuluokan kuvia, mutta sellaista josta saa selvää. (minulla on ikuisuuksia vanha pokkari joka on 5mpx:liä ja sekin on ihan välttänyt, mutta on niin mahdoton mötikkä että sitä ei voi todellakaan ottaa mukaan kuten kännykkää, ihan vain ohimennen..
On vain niin vaikeaa vertailla noita kamerakännykän kuvanlaatuja kun mistään en ole löytänyt tietoa miten laadukkaita ja käyttökelpoisia nuo kuvat oikeasti ovat niin en osaa yhtään päättää mitä teen..

Jos siis omistat jommankumman tai molemmat, kerro kokemuksiasi, ihan kaikki otetaan ilolla vastaan :) Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Itellä ikivanha kännykkä, joten siitä en tiedä mitään. Mulla on kamerana ihan perus pokkari nikon coolpix. Se on ainakin mun mielestä tarpeeksi pieni kuljetettavaksi mukana minne vaan. Pikseleitä on 12.2 Itellä ainakin ekana tulis kännykkäkameran kanssa vastaan zoomin puute...ei toki sillä että tämä munkaan pokkari mihinkään maisemakuvaukseen riittäis, mutta kännykkäkameran kanssa sais varmasti olla aina TOSI lähellä kohdetta että kuvasta tulis siedettävä...ja niinkun sanoin kokemusta ei ole, joten nää on vain arvailuja :) Mutta sen voin sanoa että yllättävän äkkiä sitä tottui kuskaamaan tuota kameraa mukana joka paikkaa :) Toivottavasti löytyy just sulle oikea ratkaisu!

    VastaaPoista
  2. Mulla on henkilökohtainen epämieltymys kännykän kameroihin, joten suosittelen pokkaria =)

    VastaaPoista
  3. Hyvä pokkari on paljon parempi kuin puhelimen kamera. Toisaalta toisissa puhelimissa on varsin kelvolliset kamerat. Multimediakännyssä on tietysti sitten muitakin ominaisuuksia, joista voi iloita. Kannattaa lukea vertailuja lehdistä (MikroBitti, MikroPC, Tekniikan Maailma tai mitä ne nyt onkaan). Itselläni on multimediakännyt, jota ilman en osaisi elää (vähän liiotellen). Kun on niin kivaa, että ne bussiaikataulut, säätiedot, kalenteri, muistiinpanot, valokuvat... löytyy kaikki taskusta.

    VastaaPoista