keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Leiskoja.. kukkuu!


Nyt valmistui jälleen leiska joka on pitkästä aikaa tosi mieluinen ja kuvat saavat aina yhtä hyvälle tuulelle:


Nyt huomaan taas että mielipiteet muuttuvat, sillä olen alkanut yhä enemmän tekemään leiskoja joita ei ole reunustettu (=tämä minun aiempi pakkomielteeni).

Olen myös pidempään jo halunnut käyttää nuolia leiskoissa mutta aiemmin ei ole löytynyt sopivaa käyttöä nuolille. Nyt tässä leiskassa käytetyssä paperissa oli niin upea lause joka oli ehdottomasti saatava korostumaan muusta tekstistä joten kehystin kys. lauseen ja nyt nuoli saa katseen kiinnittymään kyseiseen lauseeseen..

Xing taisi blogissaan kirjoittaa leimasimien käytöstä leiskoissa ja siitä inspiroituneena DoodleFactoryn tipuset pääsivät mukaan leiskaan katsoa tillittämään ;)

Olen innostunut myös muokkailemaan valokuvia siten että ne näyttävät tyyliltään hyvin erilaisilta alkuperäiseen verrattuna. Myös tämän leiskan kuvat ovat saaneet käsittelyn joten ne näyttävät hieman kellertäviltä ja vanhahtavilta. Valitettavasti efekti ei oikein erotu blogin kuvan kautta, mutta kuvat sopivat mielestäni todella hyvin tähän aurinkoiseen leiskaan kellertävän sävynsä ansiosta!


Paperit: Cosmo Cricket, October Afternoon
Musteet: Memento
Leimasimet: Doodle Factory
Muut: Juuttinarun ja nappien valmistajasta ei tietoa

6 kommenttia:

 1. Upea sivu! Kaikki näyttää tässä niin kivalta. Samoin tykästyin tuohon aiempaan Pikkuneiti-sivuun. Molemmat sivut kuin karkkeja ja kauniisti sommiteltu ja toteutettu, sulla on selvästi silmää.

  VastaaPoista
 2. oi että miten paljon ihania elementtejä tässä sivussa! Pitkään meni tässä kun ihastelin ja koitin keksiä mitä kaikkea olet tähän laittanut, uskon että luonnossa tämä on vieläkin upeampi ja monimuotoisempi kun blogin kautta. Tarinointi on myös ihana, itsekin laitoin juuri teetätykseen erään kukkuu leikki kuvan kun toi on meilläkin niin pop tällä hetkellä. Ihanaa joulunodotusta sinulle. Toivottavasti kaikki on odotuksen saralla mennyt hyvin? =)

  VastaaPoista
 3. Onpa todella kiva, onnistunut sivu! Heti huomasin nuo tiput ja myös nappikoristeet sopivat tähän loistavasti. Tykkään! <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Onpa kyllä kertakaikkiaan upea leiska! Ihan mielettömät nuo värit! Ja nuo doodle factoryn linnut on eräitä minun suosikkileimasimista! Ne on niin suloisia! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava!!!

  Todella kaunis kokonaisuus! Tykkään asettelusta ja väreistä!

  Ihanan paljon katseltavaa!

  VastaaPoista
 6. En muista olenko aiemmin vieraillut blogissasi mutta valloittavia leiskoja täältä löytyy! Juuri tällaisesta tyylistä tykkään ja tässäkin on ihana värit, paljon tavaraa mutta silti ilmava, ihana!

  VastaaPoista