perjantai 10. joulukuuta 2010

Leiskoja.. ajelullaOlen taas sairaslomalla, joten skräppääminen on oikein oiva harrastus kun pitää ottaa rauhallisesti eikä saa nostella tai tehdä muutakaan rasittavaa. Päivät ovat yksinäisiä ja pitkiä kunnes taas saan perheen takaisin kotiin iltapäivällä ja ilta kuluu kuin siivillä..
Tuntuu että nämä leiskat ovat toinen toistaan täydempiä ja alkavat kovasti muistuttaa amerikkalaisten kanssasisarusten tyyliä. Hyvä tai ei, minusta tämäkin leiska on oikein mukava vaikka onkin hyvin täynnä tavaraa.. Ja kuten kuvasta näkyy, valokuvaa on hieman sensuroitu asianosaisten pyynnöstä.
Tarkoitus oli vielä laittaa muutamaan kohtaan siksakkia mustalla langalla, mutta en osaa edelleenkään päättää onko tämä parempi langoilla vai ilman....

Paperit: Echo Park
Tarrat+kirjaimet: Echo Park
Leikkurit: Woodware
Leimasimet: ?

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen sivu, runsauteen on hyvä pyrkiä, se on vaikea laji! Takaisinpäin palaaminen on helpompaa :)

  VastaaPoista
 2. Runsas on mun mieleen kiva, laita siksakkia vaan! Kiva kun jätit pohdiskelevan viestin blogiini, oli mukavaa lukea muidenkin ajatuksia asiasta. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 3. Ïhanna iloittelua värien kanssa! Minäkin tykkään tästä runsaasta tyylistä tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis! Siksakki toisi varmaan vähän rouheutta ja särmää tähän leiskaan (?)...

  VastaaPoista
 5. Niin ja ei siis sillä etteikö se nytkin olisi jo kaunis!

  VastaaPoista
 6. Ihania leiskoja, eritoten tuo Kukkuu =)

  VastaaPoista
 7. Ihana leiska, todellakin runsas.

  Luinpa muutoin yks päivä lehdestä että toiset firmat käyttää sairaslomasalapoliiseja selvittämään onko työntekijä todellakin kipeänä vai puuhaako jotain vallan muuta. Niin että parempi pysytellä kotona neljän seinän sisällä skräppäämässä =)

  VastaaPoista