tiistai 6. lokakuuta 2009

Satupuu

Olen jo pidempään halunnut osallistua jonkinlaiseen korttihaasteeseen, mutta milloinkaan en ole mukamas ehtinyt. Nyt sitten sattui kohdalle sellainen haaste johon oli tartuttava:P*skarteluhaaste #8
materiaalina MetalliKun löysin tämän haasteen, sain heti idean kuinka kortin teen ja mieli on tehnyt osallistua siitä lähtien ( silloin oli haasteeseen ennättänyt osallistua vasta kolme). Kävin myös välillä selailemassa kuinka kauniita kortteja uudet osallistujat olivat tehneet.

Viikko vierähti syntymäpäiviä järjestellessä ja nyt on syntymäpäivät onnellisesti ohi joten vihdoin sain tänä aamuna sen verran aikaa että ennätin toteuttaa ideani kortiksi:Kortissa käytetyt paperit on värjätty musteilla, hopeat kuviot on tehty hopealla musteella, sekä hopealla embossausjauheella. Kuvasta löytyy 6 pientä punaista timanttia ja satupuu on kahlittu metallilangalla, jonka kävin kähveltämässä miehen perhonsidontatarvikkeista ( sieltä laatikosta löytyy aina yllättäen minun käsityö- ja askartelutarvikkeita, joten kävin nyt vastavierailulla ;) ) Halusin myös tehdä kortin joka olisi hieman erilainen kuin korttini ovat yleensä, joten tässä on käytetty voimakkaita värejä ja kontrasteja.

Kuvasta ei näy, mutta metallilanka ja kehykset on kohotettu irti puu-kuviosta ja punaiset reunat laskeutuvat taustapaperiin kiinni. Kuva ei jälleen tee oikeutta kortille, mutta idea tulee tässä esille.

Jospa tästälähtien ottaisin perinteeksi osallistua vaikka yhteen haasteeseen viikossa, jolloin olisi miehen vuoro katsoa lasten perään, sillä minä olen kiinni näissä lapsissa 24/7 (en siis valita, mutta tekisi varmaan ihan hyvää kaikille vaihtelu välillä) toisinsanoen seuraavaa korttihaastetta saa odotella varmaan vuodenpäivät ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti